Overslaan naar content

Magazijnmedewerker

€ 2.300 - € 2.500 per maandLogistics

Functieomschrijving

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging en wil je werken in een aantrekkelijke, moderne en geautomatiseerde magazijnomgeving? Wil je werken in een actieve functie waar je jouw logistieke vaardigheden kunt inzetten? Wacht niet langer en sluit je aan bij ons magazijnteam in Hapert (in de buurt van Eindhoven) voor 32-40 uur per week!


Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van orders met een handscanner en onze automatische en wendbare trekwagens. Het inpakken en gereedmaken van goederen voor verzending behoort ook tot jouw taken. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en verzenden van onze bestellingen naar verschillende Europese landen. In het inbound-departement word je ingezet voor werkzaamheden zoals het lossen van containers of het boeken van voorraad. Kortom, een actieve functie waarbij je niet stil hoeft te zitten. Hierdoor vliegt je dag voorbij!


Slaap je graag uit of breng je 's ochtends graag de kinderen naar school? Perfect! Deze functie is flexibel en kan ingedeeld worden in de avonddienst van 14.30 tot 23.30, of tijdens het weekend. Toeslagen zijn van toepassing op onze avond- en weekenduren.

Vereisten

Jij bent WOW, omdat..

🚀je beschikt over MBO werk- en denkniveau;

💪 je zorgvuldig werkt en je hebt een actieve houding;

🚗 jij beschikt over eigen vervoer naar Hapert;

🗣️ je beschikt over voldoende beheersing van Nederlandse en/of Engelse taal, om onze documenten en systemen te kunnen begrijpen;

✅ Heb je al ervaring hebt in een magazijn? Dan is dat mooi meegenomen!

Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀


Voor deze functie is het belangrijk dat jij beschikbaar bent voor minimaal twee avonden per week of dat je de ene week van 7:00 uur tot 16:00 uur werkt en de andere week van 14:30 uur tot 23:30 uur. Eventueel is de avondshift ook in te delen van van 13:00 uur tot 22:00 uur.

Het is een pré wanneer je bereid bent om een paar keer in de maand in het weekend te werken. Uiteindelijk rolt iedere medewerker in een vaste roulatie en zal er een vast 2 wekelijks rooster ontstaan. Bijvoorbeeld oneven weken de late dienst en even weken de vroege dienst.


Bij lampenlicht bieden we jou...

  • Een wereld vol uitdaging en verantwoordelijkheid! Bij ons krijg je de kans om internationale ervaring op te doen in onze bruisende, snelgroeiende organisatie. Jij bent de ster van je eigen carrièreverhaal!
  • Join the party! Sluit je aan bij onze fantastische bedrijfscultuur waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder fratsen. Bij ons draait alles om open communicatie en een gezellige sfeer, waar iedereen wordt gewaardeerd voor wie ze zijn!
  • We've got the goodies! Als onderdeel van ons team mag je smullen van een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 heerlijke vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen, een vitaliteitsdag, een vergoeding voor je reiskosten en een goede pensioenregeling. Wij geloven in het belonen van jouw harde werk!
  • Its not all about the money, maar je ontvangt een mooi salaris van minimaal €2.300,- bruto per maand op basis van een fulltime (40 uur) dienstverband afgestemd op jouw kennis en werkervaring. Het salaris is exclusief de toeslag voor avond- en weekenduren van 25% tot 50%.
  • Shine bright like a diamond! Geniet van een hemels mooie personeelskorting op onze sfeerverlichting. Verlicht niet alleen je werk, maar ook het leven van je familie en vrienden met onze prachtige lampen!
  • Always be learning! Duik onbeperkt in onze online leerwereld en ontwikkel jezelf op jouw tempo. Bij ons staat groei en kennis centraal, want een groeiende jij betekent een groeiend bedrijf!
  • Ride in style! Kies voor duurzame mobiliteit met onze te gekke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets. Zo kom je groen en in stijl naar het werk. Aan het milieu denken was nog nooit zo cool! 🌟🚴‍♂️
  • Genieten van onze smakelijke kwartaalontbijtjes of jezelf en je collega's uitdagen met een potje Padel. Ook organiseren we ook jaarlijks een spetterend personeelsfeest, onze WOW-dag, onvergetelijke teamuitjes. Bij ons is altijd wat te beleven! 🎊


Werktijden zijn als volgt (voorkeuren bespreekbaar):

Ma t/m vrij 07:00 - 16:00 uur en 14:30 - 23:30 uur. 

Zaterdag van 14.00 - 22.00 uur (van september tot april).

Zondag van 12:30 - 23:30 uur of 14:30 - 23:30 uur.

Ben jij er klaar voor?

Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Ruud Schilders (Supervisor) en/of Yaran van de Graaf (Supervisor) op onze locatie in Hapert. Een eventueel tweede gesprek voer je met Maurice van de Leest (Head of Logistics). Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Aquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

of