Skip to content

Magazijnmedewerker

€ 2.000 - € 2.350 per maandLogistics

Functieomschrijving

Zoek jij een flexibele parttime of fulltime baan in een dynamisch en modern  warehouse? En wil jij aan de slag in een actieve functie waar jij je logistieke kwaliteiten kwijt kan? Wacht niet langer en kom ons Warehouse team in Hapert (vlakbij Eindhoven) versterken voor 32-40 uur per week!


Wat ga je doen?

Vanuit een prachtig pand op het Kempisch Bedrijven Terrein in Hapert beheren wij zo'n 39 webshops, verdeeld over 36 Europese landen. Daarnaast hebben wij verschillende winkels en meerdere customer services afdelingen. Ons doel is simpel: zorgen voor 100% sfeerdekking in Europa, waarbij iedereen in aanraking komt met onze sfeerverlichting. Altijd de juiste sfeer met lamp en licht!

Met dit doel kan jij je vast voorstellen dat ons warehouse behoorlijk veel werk heeft liggen. Hier kunnen wij jouw hulp dus goed gebruiken! 

Binnen onze moderne warehouse omgeving kan jij jouw logistieke kwaliteiten kwijt. 


Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor:

■ Het picken van orders met een handscanner en onze automatische en wendbare trek-karren;

■ Het inpakken en verzendklaar maken van goederen;

■ Het controleren en verzenden van onze orders naar verschillende Europese landen;

■ Het lossen van containers of het inboeken van voorraad;

■ Eventueel zorg je er met behulp van een reachtruck voor dat de voorraad in het magazijn altijd aangevuld is, zodat onze pickers nooit stil vallen.

Kortom, een actieve functie waar je niet stil hoeft te zitten.


Ben jij geen ochtendmens of moet je 's morgens de kinderen naar school brengen? Geen probleem. Deze functie is eventueel in te delen in de avondshift (van 12:30 uur tot 23:30 uur), of in het weekend. Op onze avond- en weekenduren zijn ook toeslagen van toepassing.

Vereisten

Wij zoeken jou!

Wij. Ondernemen. Waardevol. Wij werken samen, delen kennis en helpen elkaar. Wij beginnen, pakken door en maken af. Daarnaast zijn wij klantgericht en zijn wij allemaal even belangrijk. Kun jij jezelf hierin vinden? Mooi! Dan beschik jij over de WOW factor.

Verder zijn we op zoek naar iemand die de volgende punten kan afvinken:

 • Je werkt zorgvuldig en hebt een actieve houding;
 • Jij beschikt over eigen vervoer naar Hapert;
 • Je beschikt over voldoende beheersing van Nederlandse en/of Engelse taal, om onze documenten en systemen te kunnen begrijpen;
 • Heb je al ervaring hebt in een magazijn? Dan is dat mooi meegenomen!

Voor deze functie is het belangrijk dat jij beschikbaar bent voor minimaal twee avonden per week of dat je de ene week van 7:00 uur tot 16:00 uur werkt en de andere week van 14:30 uur tot 23:30 uur. Eventueel is de avondshift ook in te delen van van 13:00 uur tot 22:00 uur.
Wil je parttime dagen werken van 5 of 6 uur dan kun je meedraaien in shifts van 09:30 uur tot 15:00 uur en 15:00 uur tot 22:00 uur.
Zoek je een bijbaan voor in de avonduren dan draai je mee van 19:00 uur tot 23:30 uur.
Het is een pré wanneer je bereid bent om een paar keer in de maand in het weekend te werken. Uiteindelijk rolt iedere medewerker in een vaste roulatie en zal er een vast 2 wekelijks rooster ontstaan. Bijvoorbeeld oneven weken de late dienst en even weken de vroege dienst.


Wij bieden jou...

Ga jij bij ons aan de slag? Dan kun je niet alleen rekenen op een leuke baan binnen een fijne werkomgeving, we bieden jou ook heel graag het volgende:

 • Een actieve functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • Uitzicht op een vast contract;
 • Mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamisch snelgroeiende internationale organisatie;
 • Werken binnen een modern magazijn met geautomatiseerde processen;
 • Een supergezellig team om je heen met leuke borrels en pauzes. Maak jij jouw collega's in met FIFA?; 
 • Een salaris tussen de € 2.200,- en € 2.350,- per maand op basis van fulltime en vanaf 21 jaar;
 • toeslagen op avond- en weekenduren van 25% tot 50% extra;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenvoorziening;
 • een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • een aantrekkelijke lease regeling voor een (elektrische) fiets, om duurzamer naar je werk te komen.


Werktijden zijn als volgt (voorkeuren bespreekbaar):

Ma t/m vrij 07:00 - 16:00 uur en 14:30 - 23:30 uur. Of 09:30 - 15:00 uur en 15:00 - 22:00 uur.

Zaterdag van 08:00 - 17:00 uur (van september tot april).

Zondag van 12:30 - 21:30 uur of 14:30 - 23:30 uur.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 39 webshops in 36 Europese landen en zeven fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


Lampenlicht is een merk onderdeel van onze drijvende kracht QLF Brands, wat staat voor de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht.

Keuze gemaakt? En help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

En enthousiast? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega! Eerst maken we telefonisch kennis en vervolgens heb je een eerste gesprek op onze locatie. Is iedereen na een tweede gesprek en een eventuele opdracht nog steeds enthousiast? Welkom aan boord!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.of