Overslaan naar content

Winkelmanager Heerlen

€ 2.500 - € 3.500 per maandRetail

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven winkelmanager die stevig in de schoenen staat en wil je graag werken bij een bedrijf dat barst van de ambitie?  Dan is deze job precies wat je zoekt! Want, voor onze sfeervolle outlet winkel op de Woonboulevard Heerlen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime (38 uur) Storemanager.

Wat ga je doen?
Als winkelmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze outletstore vol met sfeerverlichting. In onze outlet winkels krijgen retour ontvangen producten van online (webshop) verkopen een tweede kans. Zo kunnen we mooie sfeerverlichting verkopen voor een aantrekkelijke prijs en dragen we ons steentje bij aan het milieu!


Als echte bedrijfsleider maak je de juiste bezettingsplanning en stuur je jouw team op een enthousiaste manier aan door het geven van duidelijke werkinstructies. Door jouw coachende en motiverende vaardigheden creëer je een prettige werksfeer en zorg je ervoor dat jouw medewerkers iedere dag met plezier hun werk kunnen doen. Hierdoor zorg jij er samen met jouw team voor dat klanten een goed advies krijgen en met een WOW gevoel de deur uit gaan! Ook zorg jij met jouw ervaring en inzicht voor een aantrekkelijke presentatie van artikelen en een goed georganiseerde store.

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 Bij voorkeur een MBO(+) opleiding op zak hebt, of iets vergelijkbaars waar je jezelf hebt laten zien;

🌟 Al enige ervaring in een vergelijkbare rol hebt als bedrijfsleider of leidinggevende in de detailhandel;

🤸‍♀️ Super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen weet te halen;
📊 Ambitieus en gedreven bent om commerciële resultaten te behalen;
✨ In staat bent om klachten of problemen op een goede manier zelfstandig op te lossen;

✅ Flexibel inzetbaar bent tijdens koopavonden en in de weekenden;
🗣️ De Nederlandse taal goed beheerst en ook een woordje Engels en of Duits spreekt.

Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀


What's in it for you?
Wie werkt, die verdient 💰. Dat vinden wij belangrijk, gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Naast het maandelijkse salaris bieden we je bij lampenlicht:

 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra vakantiedagen bij te kopen ⛱
 • Toeslagen per uur voor koopavonden, zon- en feestdagen tussen de 20-50%
 • Een vitaliteitsdag om in te zetten voor de juiste werk-privé balans
 • €10,- maaltijdvergoeding wanneer je werkt op een koopavond
 • Uiteraard ontvang je een vergoeding voor je reiskosten
 • Aansluiting bij de CAO voor Elektrotechnische Detailhandel inclusief de bijhorende pensioenregeling
 • Liever niet met de auto of het openbaar vervoer naar het werk? Kies voor duurzame mobiliteit met onze regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets 🚴‍♂️
 • De juiste sfeer met lampenlicht, ook bij jou thuis 💡 Personeelskorting op onze eigen sfeerverlichting om jouw huis te verlichten
 • Onbeperkte leer- en groeimogelijkheden, bij ons staat groei en kennis centraal. Ontwikkel jezelf op jouw tempo in onze online leerwereld 📚!
 • Als je wil is er bij ons ook altijd iets te beleven: samen sportief padellen, (lunch)wandelen of hardlopen. Een potje FIFA of tafelvoetbal kan natuurlijk ook gewoon. Liever een feestje? Kom dan naar onze personeelsfeesten of domibo's. Voor ieder wat wils 🤩


Ben jij er klaar voor?

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Yorick van Pruissen (Rayonmanager) en Josje Geldens (HR Adviseur) online of op een van onze locaties. Een tweede gesprek voer je met Yorick en Mike van Geest (Head of Sales). Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Op locatie
 • Heerlen, Limburg, Nederland
€ 2.500 - € 3.500 per maand
Retail

of

Op locatie
 • Heerlen, Limburg, Nederland
€ 2.500 - € 3.500 per maand
Retail