Overslaan naar content

Verkoopmedewerker | 24 - 38 uur per week

€ 2.300 - € 2.500 per maandRetail

Functieomschrijving

Ben jij hét verkooptalent dat we zoeken en heb je affiniteit met sfeerverlichting? Wil jij met jouw enthousiasme en twee rechterhanden bijdragen aan ons doel; 100% sfeerdekking in Europa? Lees dan snel verder want voor onze winkel op Ekkersrijt zijn wij op zoek naar een flexibele verkoopmedewerker voor 24 tot 38 uur per week.

Op Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven werken wij met een supermodern winkelconcept. Als verlengstuk van onze online shop kunnen de bezoekers van deze winkel de lampen ook in het echt ervaren. Artikelen worden zeer ruimtelijk en overzichtelijk gepresenteerd en zijn bovendien dynamisch geprijsd met behulp van elektronische prijslabels. Aankopen worden de volgende dag gratis thuisbezorgd!


Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker verwelkom je bezoekers, vertelt hen over het winkelconcept en adviseert de klanten tijdens het aankoopproces. Je weet de wensen van de klant op een juiste en enthousiaste manier te vertalen naar passende artikelen. Je bent gedreven om commerciële resultaten te behalen en om eventuele klachten of problemen naar tevredenheid van de klant op te lossen. Samen met je collega's zorg je voor een aantrekkelijke en optimale presentatie van de artikelen in de winkel en (de)monteer je onze sfeervolle lampen.


Mocht je fulltime beschikbaar zijn én beschikken over de ambitie en de juiste werkervaring in de retail, dan is er de mogelijkheid om op korte termijn door te groeien naar Assistent Storemanager.

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 Bij voorkeur een MBO diploma op zak hebt, of iets vergelijkbaars waar je jezelf hebt laten zien;

💪 super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;

👩‍🔧 stilzitten maar moeilijk vindt en graag de handen uit de mouwen steekt;

🤸‍♀️ flexibel en minimaal 24 uur per week inzetbaar bent, ook in het weekend;

🗣️ in ieder geval de Nederlandse taal goed beheerst en misschien ook een woordje Engels spreekt;

🌟 het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!

Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀

What's in it for you?
Wie werkt, die verdient 💰. Dat vinden wij belangrijk, gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Naast het maandelijkse salaris bieden we je bij lampenlicht:

 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra vakantiedagen bij te kopen ⛱
 • Toeslagen per uur voor koopavonden, zon- en feestdagen tussen de 20-50%
 • Een vitaliteitsdag om in te zetten voor de juiste werk-privé balans
 • €10,- maaltijdvergoeding wanneer je werkt op een koopavond
 • Uiteraard ontvang je een vergoeding voor je reiskosten
 • Aansluiting bij de CAO voor Elektrotechnische Detailhandel inclusief de bijhorende pensioenregeling 
 • Liever niet met de auto of het openbaar vervoer naar het werk? Kies voor duurzame mobiliteit met onze regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets 🚴‍♂️
 • De juiste sfeer met lampenlicht, ook bij jou thuis 💡 Personeelskorting op onze eigen sfeerverlichting om jouw huis te verlichten
 • Onbeperkte leer- en groeimogelijkheden, bij ons staat groei en kennis centraal. Ontwikkel jezelf op jouw tempo in onze online leerwereld 📚!
 • Als je wil is er bij ons ook altijd iets te beleven: samen sportief padellen, (lunch)wandelen of hardlopen. Een potje FIFA of tafelvoetbal kan natuurlijk ook gewoon. Liever een feestje? Kom dan naar onze personeelsfeesten of domibo's. Voor ieder wat wils 🤩


Ben jij er klaar voor?

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Yorick van Pruissen (Rayonmanager) in onze winkel in Eindhoven. Een eventueel tweede gesprek voer je met Mike van Geest (Head of Retail). Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature zijn niet gewenst.

Op locatie
 • Eindhoven (Son en Breugel), Noord-Brabant, Nederland
€ 2.300 - € 2.500 per maand
Retail

of

Op locatie
 • Eindhoven (Son en Breugel), Noord-Brabant, Nederland
€ 2.300 - € 2.500 per maand
Retail