Overslaan naar content

Verkoopmedewerker | 22 - 32 uur

€ 2.202 - € 2.500 per maandRetail

Functieomschrijving

Ben jij een verkooptalent met twee rechter handen en wil jij met jouw enthousiasme bijdragen aan ons doel; 100% sfeerdekking in Europa? Lees dan snel verder! Voor onze outletstore aan de Pieter Ghijsenlaan in Zaandam zijn wij op zoek naar een flexibele parttime verkoopmedewerker voor gemiddeld 22 - 32 uur per week.

Wat ga je doen?

In onze Outlet winkels krijgen retour ontvangen producten van onze webshop een tweede kans! Daarmee dragen we een steentje bij aan het milieu, want waarom een product vernietigen als je er iemand anders heel blij mee kan maken? Samen met het team verwerk je alle goederen die binnenkomen in het magazijn van de winkel en zorg je voor een aantrekkelijke en optimale presentatie van de artikelen zodat ze klaar zijn voor verkoop in de winkel.


Oké het draait niet allemaal om de sales... maar jij weet de wensen van de klanten op een juiste en enthousiaste manier te vertalen naar passende artikelen en je deinst er niet voor terug om klanten te adviseren tijdens het aankoopproces in de winkel. Je bent gedreven om commerciële resultaten te behalen en om eventuele klachten of problemen naar tevredenheid van de klant op te lossen. Je weet hoe je met een modern kassasysteem om moet gaan en weet je weg te vinden met computersystemen. Verder ben je in staat een lamp te vervangen en te monteren!

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 Bij voorkeur een MBO opleiding op zak hebt, of iets vergelijkbaars waar je jezelf hebt laten zien;

💪 super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;

✅ enthousiast wordt van magazijnwerkzaamheden;
👩‍🔧 stilzitten maar moeilijk vindt en graag de handen uit de mouwen steekt;

🤸‍♀️ flexibel en minimaal 22 uur per week inzetbaar bent, ook in het weekend;

🗣️ in ieder geval de Nederlandse taal goed beheerst en misschien ook een woordje Engels spreekt;

🌟 het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!

Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀

What's in it for you?
Wie werkt, die verdient 💰. Dat vinden wij belangrijk, gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Naast het maandelijkse salaris bieden we je bij lampenlicht:

 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra vakantiedagen bij te kopen ⛱
 • Toeslagen per uur voor koopavonden, zon- en feestdagen tussen de 20-50%
 • Een vitaliteitsdag om in te zetten voor de juiste werk-privé balans
 • €10,- maaltijdvergoeding wanneer je werkt op een koopavond
 • Uiteraard ontvang je een vergoeding voor je reiskosten
 • Aansluiting bij de CAO voor Elektrotechnische Detailhandel inclusief de bijhorende pensioenregeling
 • Liever niet met de auto of het openbaar vervoer naar het werk? Kies voor duurzame mobiliteit met onze regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets 🚴‍♂️
 • De juiste sfeer met lampenlicht, ook bij jou thuis 💡 Personeelskorting op onze eigen sfeerverlichting om jouw huis te verlichten
 • Onbeperkte leer- en groeimogelijkheden, bij ons staat groei en kennis centraal. Ontwikkel jezelf op jouw tempo in onze online leerwereld 📚!
 • Als je wil is er bij ons ook altijd iets te beleven: samen sportief padellen, (lunch)wandelen of hardlopen. Een potje FIFA of tafelvoetbal kan natuurlijk ook gewoon. Liever een feestje? Kom dan naar onze personeelsfeesten of domibo's. Voor ieder wat wils 🤩


Ben jij er klaar voor?
Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Michael van den Hoven (Storemanager) in onze winkel in Heerlen. Een eventueel tweede gesprek voer je met Yorick van Pruissen (Rayonmanager). Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Op locatie
 • Zaandam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.202 - € 2.500 per maand
Retail

of

Op locatie
 • Zaandam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.202 - € 2.500 per maand
Retail