Overslaan naar content

Teamleider Magazijn

€ 2.500 - € 3.500 per maandLogistics

Functieomschrijving

Wil jij een volgende stap zetten als meewerkend teamleider in een dynamische, informele e-commerce organisatie? Als meewerkend teamleider magazijn ben je het eerste aanspreekpunt voor het inbound- of outbound team en los je issues binnen de operatie adequaat op. Klinkt dit als iets voor jou? Wacht niet langer en kom ons Warehouse team in Hapert (vlakbij Eindhoven) fulltime versterken! 


Wat ga je doen?

Als Teamleider Magazijn ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele logistieke processen in ons geautomatiseerde warehouse van ruim 8000m2. Je draagt zorg voor efficiëntie door het maken van een goede taakverdeling en lost eventuele errors of problemen in de processen proactief en zelfstandig op. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor jouw aangewezen team van zo'n 15 à 25 magazijnmedewerkers en fulltime flexkrachten, waarbij je hen aanstuurt, motiveert en coacht. Ook weet je hen van duidelijke werkinstructies te voorzien en hen aan te spreken op hun gedrag in het kader van orde, netheid en veiligheid. Omdat jij midden in de operatie staat, ben jij ook bereid zelf ook de handen uit de mouwen te steken wanneer de situatie daarom vraagt. Samen met jouw collega teamleiders en supervisors zorg je ervoor dat aan het eind van iedere dag het warehouse wederom succesvol heeft gedraaid en dat de vastgestelde KPI's samen met jouw team worden behaald.


Je werkt afwisselend in dagdienst en avonddienst maar ben jij geen ochtendmens of wil je 's morgens de kinderen naar school brengen? Geen probleem! Deze functie is in te delen in de avondshift van 14.30 tot 23.30, of in het weekend. Op onze avond- en weekenduren zijn uiteraard toeslagen van toepassing.

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 Bij voorkeur een MBO(+) opleiding op zak hebt, of iets vergelijkbaars waar je jezelf hebt laten zien;

👨‍💼 1 tot 3 jaar leidinggevende ervaring hebt, bij voorkeur in de logistiek of graag een volgende stap zet in een leidinggevende rol;

💻 ervaring hebt met het werken met Warehouse Management Systemen;

💪 van aanpakken weet, initiatief neemt en een proactieve houding hebt;

✅ het overzicht kan bewaren en je stressbestendig bent;

🚗 beschikt over eigen vervoer naar onze locatie in Hapert;

🤸‍♀️ je flexibel opstelt wanneer je nodig bent in de avond of in het weekend;

👨‍⚕️ een BHV certificaat hebt of bereid bent om een BHV'er te worden;

🗣️ in ieder geval de Engelse taal goed beheerst en misschien ook een woordje Nederlands of Pools spreekt;

🌟 het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!

Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀


Bij Lampenlicht bieden jou...

  • Een wereld vol uitdaging en verantwoordelijkheid! Bij ons krijg je de kans om internationale ervaring op te doen in onze bruisende, snelgroeiende organisatie. Jij bent de ster van je eigen carrièreverhaal!
  • Join the party! Sluit je aan bij onze fantastische bedrijfscultuur waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder fratsen. Bij ons draait alles om open communicatie en een gezellige sfeer, waar iedereen wordt gewaardeerd voor wie ze zijn!
  • We've got the goodies! Als onderdeel van ons team mag je smullen van een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 heerlijke vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen, een vitaliteitsdag, een vergoeding voor je reiskosten en een goede pensioenregeling. Wij geloven in het belonen van jouw harde werk!
  • Its not all about the money, maar je ontvangt een mooi salaris van minimaal €2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime (40 uur) dienstverband afgestemd op jouw kennis en werkervaring. Het salaris is exclusief de toeslag voor avond- en weekenduren van 25% tot 50%.
  • Shine bright like a diamond! Geniet van een hemels mooie personeelskorting op onze sfeerverlichting. Verlicht niet alleen je werk, maar ook het leven van je familie en vrienden met onze prachtige lampen!
  • Always be learning! Duik onbeperkt in onze online leerwereld en ontwikkel jezelf op jouw tempo. Bij ons staat groei en kennis centraal, want een groeiende jij betekent een groeiend bedrijf!
  • Ride in style! Kies voor duurzame mobiliteit met onze te gekke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets. Zo kom je groen en in stijl naar het werk. Aan het milieu denken was nog nooit zo cool! 🌟🚴‍♂️
  • Genieten van onze smakelijke kwartaalontbijtjes of jezelf en je collega's uitdagen met een potje Padel. Ook organiseren we ook jaarlijks een spetterend personeelsfeest, onze WOW-dag, onvergetelijke teamuitjes. Bij ons is altijd wat te beleven! 🎊


Werktijden zijn als volgt (voorkeuren bespreekbaar):

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 16:00 uur of 14:30 - 23:30 uur.

Zaterdag van 14:00 - 22:00 uur (van september tot april).

Zondag van 12:30 - 23:30 uur en 14:30 - 23:30 uur.


Ben jij er klaar voor?

Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Ruud Schilders (Supervisor) en/of Yaran van de Graaf (Supervisor) op onze locatie in Hapert. Een eventueel tweede gesprek voer je met Maurice van de Leest (Head of Logistics). Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Aquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

of