Skip to content

Teamleider Magazijn

€ 2.400 - € 3.400Logistics

Functieomschrijving

Wil jij een volgende stap zetten als meewerkend teamleider in een dynamische, informele e-commerce organisatie? Als meewerkend teamleider magazijn ben je het eerste aanspreekpunt voor het inbound- of outbound team en los je issues binnen de operatie adequaat op. Klinkt dit als iets voor jou? Wacht niet langer en kom ons Warehouse team in Hapert (vlakbij Eindhoven) fulltime versterken! 


Wat ga je doen?

Als meewerkend Teamleider Magazijn (inbound/outbound) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele logistieke processen in ons geautomatiseerde warehouse van ruim 8000m2. Je draagt zorg voor efficiëntie door het maken van een goede taakverdeling en lost eventuele errors of problemen in de processen proactief en zelfstandig op. Jij bent eerste aanspreekpunt voor een team van 20 magazijnmedewerkers en 20 fulltime flexkrachten, waarbij je hen aanstuurt, motiveert en coacht. Ook weet je hen van duidelijke werkinstructies te voorzien en hen aan te spreken op hun gedrag in het kader van orde, netheid en veiligheid. Omdat jij midden in de operatie staat, ben jij ook bereid zelf ook de handen uit de mouwen te steken wanneer de situatie daarom vraagt. Samen met jouw collega teamleiders en supervisors zorg je ervoor dat aan het eind van iedere dag het warehouse wederom succesvol heeft gedraaid en dat de vastgestelde KPI's samen met jouw team worden behaald.


Deze functie is zowel in te vullen voor een starter als voor een teamleider met reeds leidinggevende ervaring binnen de logistiek. Daarnaast staan wij open voor een meewerkend teamleider voor de Inbound afdeling (voor ontvangst van goederen en retourenverwerking) als voor de Outbound afdeling (picken, packen en verzenden van orders). Je werkt afwisselend in dagdienst en avonddienst maar ben jij geen ochtendmens of wil je 's morgens de kinderen naar school brengen? Geen probleem! Deze functie is in te delen in de avondshift van 14.30 tot 23.30, of in het weekend. Op onze avond- en weekenduren zijn uiteraard toeslagen van toepassing.

Vereisten

Wij zoeken wij jou, omdat jij...

 • beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en een aantal jaar ervaring hebt in de logistiek;
 • graag een volgende stap zet als meewerkend voorman/-vrouw richting een leidinggevende rol;
 • ervaring hebt in het werken met WMS (bij voorkeur Istia);
 • van aanpakken weet, initiatief neemt en een proactieve houding hebt;
 • stressbestendig bent en altijd het overzicht kan bewaren;
 • beschikt over eigen vervoer naar Hapert;
 • je flexibel opstelt wanneer je nodig bent in de avond of in het weekend;
 • voldoende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal hebt.


Wij bieden jou...

 • een verantwoordelijke actieve functie met uitzicht op een vast contract;
 • reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 km (enkele reis) naar je werk reist;
 • de mogelijkheid om te werken binnen een modern magazijn met geautomatiseerde processen;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening.
 • een salaris van minimaal € 2.400,- bruto per maand op basis van een fulltime (40 uur) dienstverband met een doorgroei mogelijkheid tot maximaal € 3.400,- bruto per maand
 • toeslagen op avond- en weekenduren van 25% tot 50% extra;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden;
 • gezellige (online) donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze en werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • een aantrekkelijke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets, om nog duurzamer naar je werk te komen.


Werktijden zijn als volgt (voorkeuren bespreekbaar):

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 16:00 uur of 14:30 - 23:30 uur.

Zaterdag van 08:00 - 17:00 uur (van september tot april)

Zondag van 07:00 - 16:00 uur of 12:30 - 21:30 uur en 14:30 - 23:30 uur.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en zes fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.