Overslaan naar content

(Junior) Online Marketeer Marketplaces

€ 2.320 - € 2.800 per maandMarketing

Functieomschrijving

Analyseren van data, het continue product content optimaliseren en het werken in een internationale omgeving is voor jou de ideale combinatie! Gaat er een lampje branden? Solliciteer dan nu direct en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons enthousiaste Marketplaces team!


Wat ga je doen?

Als marketplace marketeer ben je verantwoordelijk voor het optimaal presenteren van ons aanbod. Je bent continue product content op marketplaces aan het optimaliseren in Europees verband. Je analyseert en rapporteert volgens onze gewenste structuur aan je teamlead marketplaces. Het meedenken over de in te zetten promoties, campagne structuren, het sparren met agencies en het overleggen met accountmanagers van marketplaces behoort tot je takenpakket. Daarnaast is onze doelstelling om dit jaar weer veel marketplaces aan te sluiten in Europees verband.

In deze rol bewaak je samen met het team marketplaces of de kpi’s behaald worden. Zo kan het zijn dat het je is opgevallen dat de orders van een marktplaats in Frankrijk niet zijn verwerkt. Je hebt in deze verantwoordelijkheid een escalerende rol. Verder zijn je werkzaamheden heel divers binnen het landschap van marktplaatsen. Je helpt mee de gebruikte tooling te optimaliseren, alsmede nieuwe oplossingen/wensen te testen en uit te denken.


Analyses en data. We zijn er dol op. Want door te weten wat het effect was, bouwen we verder! Daar zul je vaak ook analyses moeten maken van testen of kleine pilots. Dit kan gaan over tooling, content aanpassingen tot aan gevoerde promoties of ingezette campagnes.

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 minimaal een HBO- of WO-diploma op zak draagt in de richting van Commerciële Economie of Data/BI, met een natuurlijke voorliefde voor marketing.

⏱ al een jaar ervaring op de teller in een vergelijkbare rol hebt, of je net je studie achter de rug hebt en je staat te springen om jezelf razendsnel te ontwikkelen.

🔎 barstensvol ondernemingslust, analytisch vermogen en commercieel inzicht zit - de perfecte mix voor ons dynamische team.

💻 affiniteit hebt met marketing automatiseringstools, SEO (content) en SEA.

👀 kijkt door de ogen van onze klanten en hongerig bent naar kennis van onze doelgroep.

🗣️ Last but not least, je bent een taalvirtuoos! Niet alleen in het Nederlands, maar ook het Engels beheers jij.


Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀

Bij lampenlicht bieden we jou...
  • Een wereld vol uitdaging en verantwoordelijkheid! Bij ons krijg je de kans om internationale ervaring op te doen in onze bruisende, snelgroeiende organisatie. Jij bent de ster van je eigen carrièreverhaal!
  • Vrijheid, blijheid! Werk op de meest inspirerende plek voor jou - onze kantoren in Hapert, Eindhoven, Barcelona, Kraków zijn beschikbaar, of gewoon gezellig vanuit je eigen knusse stekkie. Jij bepaalt waar je de magie laat gebeuren!
  • Join the party! Sluit je aan bij onze fantastische bedrijfscultuur waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder fratsen. Bij ons draait alles om open communicatie en een gezellige sfeer, waar iedereen wordt gewaardeerd voor wie ze zijn. Geen dresscode, wel een gezonde dosis plezier!
  • We've got the goodies! Als onderdeel van ons team mag je smullen van een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 heerlijke vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen, een vitaliteitsdag, een vergoeding voor je reiskosten én thuiswerken, en een goede pensioenregeling. Wij geloven in het belonen van jouw harde werk!
  • Ready, set, work! Wij zorgen dat je vanuit huis de show kunt stelen met een compleet verzorgde thuiswerkplek inclusief laptop van de zaak. Optimaal comfort voor maximale productiviteit!
  • Shine bright like a diamond! Geniet van een hemels mooie personeelskorting op onze sfeerverlichting. Verlicht niet alleen je werk, maar ook het leven van je familie en vrienden met onze prachtige lampen!
  • Always be learning! Duik onbeperkt in onze online leerwereld en ontwikkel jezelf op jouw tempo. Bij ons staat groei en kennis centraal, want een groeiende jij betekent een groeiend bedrijf!
  • Ride in style! Kies voor duurzame mobiliteit met onze te gekke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets. Zo kom je groen en in stijl naar het werk. Aan het milieu denken was nog nooit zo cool! 🌟🚴‍♂️
  • Jezelf kunnen onderdompelen in de gezelligheid van onze domibo's, genieten van onze smakelijke kwartaalontbijtjes of jezelf en je collega's uitdagen met een potje FIFA of tijdens ons epische WK tafelvoetbal toernooi. Maar dat is nog niet alles! We organiseren ook jaarlijks een spetterend personeelsfeest, onze WOW-dag, onvergetelijke teamuitjes, ontspannende lunchwandelingen én sportieve avonturen zoals padel. Bij ons is altijd wat te beleven! 🎊


Ben jij er klaar voor?

Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Jos de Nijs (Teamlead Marketplaces) en Gertie Dekker (Head of HR) op onze locatie in Hapert. Een tweede gesprek voer je met twee toekomstige collega’s en/of de Jan van Loon (Head of Marketing). Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Aquisitie naar aanleiding van deze vacature zijn niet gewenst.

of