Overslaan naar content

Magazijnmedewerker | weekend- / bijbaan

Logistics

Functieomschrijving

Ben jij aan het sparen voor de vakantie met je vrienden, wil je eindelijk die coole fatbike kopen of staat er iets anders op je wensenlijstje? Dan ben je vast op zoek naar een toffe bijbaan naast je school of studie!

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van orders met een handscanner en onze automatische en wendbare trekwagens. Het inpakken en gereedmaken van goederen voor verzending behoort ook tot jouw taken. Je bent verantwoordelijk voor het controleren en verzenden van onze bestellingen naar verschillende Europese landen. In het inbound-departement word je ingezet voor werkzaamheden zoals het lossen van containers of het boeken van voorraad. Kortom, een actieve functie waarbij je niet stil hoeft te zitten. Hierdoor vliegt je dag voorbij!


Ben jij minimaal een avond per week beschikbaar en wil je daarnaast ook minstens twee zondagen per maand werken? Perfect! Deze functie is flexibel en kan ingedeeld worden in de avonddienst van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 23.30, of tijdens het weekend het hele jaar rond op zondag tussen 12.30 uur en 23.30 uur en in ons hoogseizoen wordt er ook op zaterdag gewerkt. 

Toeslagen zijn van toepassing op onze avond- en weekenduren.

Vereisten

Jij bent WOW, omdat..

je flexibel inzetbaar bent in avond- en weekenddiensten.

💪 je zorgvuldig werkt en je hebt een actieve houding;

🚲 jij beschikt over eigen vervoer naar Hapert;

🗣️ je beschikt over voldoende beheersing van Nederlandse en/of Engelse taal, om onze documenten en systemen te kunnen begrijpen;

Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀

What's in it for you?
Wie werkt, die verdient 💰. Dat vinden wij belangrijk, gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Naast het leuke uurloon bieden we je bij lampenlicht:

  • Een goed uurloon passend bij deze job en bij je leeftijd
  • Toeslagen per uur voor avonden, zon- en feestdagen tussen de 25-50%
  • Uiteraard ontvang je een vergoeding voor je reiskosten ook al kom je met de fiets
  • De juiste sfeer met lampenlicht, ook bij jou thuis 💡 Personeelskorting op onze eigen sfeerverlichting om jouw huis te verlichten
  • Onbeperkte leer- en groeimogelijkheden, bij ons staat groei en kennis centraal. Ontwikkel jezelf op jouw tempo in onze online leerwereld 📚!
  • Als je wil is er bij ons ook altijd iets te beleven: samen sportief padellen, (lunch)wandelen of hardlopen. Een potje FIFA of tafelvoetbal kan natuurlijk ook gewoon. Liever een feestje? Kom dan naar onze personeelsfeesten of domibo's. Voor ieder wat wils 🤩


Werktijden zijn als volgt (voorkeuren bespreekbaar):

Ma t/m vrij 07:00 - 16:00 uur en 14:30 - 23:30 uur.

Zaterdag van 14.00 - 22.00 uur (van september tot april).

Zondag van 12:30 - 23:30 uur of 14:30 - 23:30 uur.

Ben jij er klaar voor?

Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Ruud Schilders (Supervisor) en/of Yaran van de Graaf (Supervisor) op onze locatie in Hapert. Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Op locatie
  • Hapert, Noord-Brabant, Nederland
Logistics

of

Op locatie
  • Hapert, Noord-Brabant, Nederland
Logistics