Skip to content

IT Specialist

€ 2.300 - € 4.000 per maandICT / Development

Functieomschrijving

Zoek jij een veelzijdige technische en dienstverlenende functie binnen een groeiende e-commerce organisatie? Wil jij verantwoordelijk zijn voor zowel IT support als het onderhouden en optimaliseren van systemen, applicaties en de digitale werkplek? Solliciteer dan direct! Wij zijn op zoek naar een allround IT Specialist voor ons ICT team in Hapert (regio Eindhoven) voor 40 uur per week. 


Wat ga je doen?

Als IT Specialist ben je verantwoordelijk voor een goed functionerende (digitale) werkplek en goed functionerende systemen en applicaties binnen de organisatie. Tevens ben je eerste aanspreekpunt en eerstelijns support voor medewerkers m.b.t. gebruik van hun digitale werkplek en verschillende applicaties en zorg je voor een goede afhandeling van verzoeken en incidenten die binnen komen in Jira. We werken daarnaast bij lampenlicht ook met Microsoft Azure en Google Suite.

Je weet hoe je hardware-, systeem-, netwerk-, telecom- en software componenten installeert en onderhoudt. Ook voer je configuratie-, patch- en rangeerwerkzaamheden uit. Documenteren is jouw middle-name en je zorgt ervoor dat alles netjes wordt afgehandeld, gecommuniceerd en gedocumenteerd. Je weet dat "everything in it's place, and a place for everything" jouw werk lekker makkelijk maakt. Daarnaast ben je proactief bezig met het verder automatiseren van de (digitale) werkplek en zorg je er mede voor dat onze IT omgeving steeds slimmer en sneller functioneert. Je vind het dan ook tof om integraties te maken voor userbeheer en SSO. In samenwerking met een externe partij zorg je tevens voor een optimaal systeembeheer en ondersteund hierbij waar nodig. Kortom, je hebt een brede interesse en wil je graag breed ontwikkelen in ICT, en dat kan 100% binnen deze rol!

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • beschikt over HBO werk- en denkniveau en eventueel een ICT gerelateerde opleiding hebt afgerond;
 • recente ervaring hebt opgedaan binnen systeembeheer en kantoorautomatisering;
 • al het een en ander weet over Active Directory, VPN-verbindingen en netwerken;
 • voldoende probleemoplossend en analytisch vermogen hebt voor het interpreteren en oplossen van verschillende problemen;
 • ordelijk en systematisch te werk gaat bij installatie en configuratie van hard- en software; 
 • je eigen werk goed weet te organiseren en prioriteiten stelt;
 • communicatief sterk bent en dit afstemt op je doelgroep;
 • op zoek bent naar een informeel team waar 'work hard, play hard' voorop staat;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal.


Wij bieden jou...

 • een uitdagende allround functie en de mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamische snelgroeiende organisatie;

 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert, Eindhoven en/of vanuit huis;

 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;

 • een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening bij Zwitserleven;

 • een volledig verzorgde thuiswerkplek met laptop van de zaak;

 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden;

 • gezellige donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze;

 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;

 • een aantrekkelijke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets, om nog duurzamer naar je werk te komen.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een onderdeel van de selectieprocedure.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.