Overslaan naar content

Stage | Human Resources | HR-stagiaire

€ 100 - € 400 per maandPeople & Organization

Functieomschrijving

Ben jij nu al een echte HR goeroe en sta je in de startblokken om te starten met jouw stage? Dan pas je wellicht heel goed in ons HR team van onze afdeling People & Organization (P&O). Geen dag is hetzelfde bij lampenlicht, we nemen je graag mee:


Hoe ziet zo'n dag er voor jou dan uit? Iedere ochtend starten we met een team huddle - dat is een meeting waarbij ieder teamlid in het kort de hoogtepunten deelt en vertelt hoe de dag er voor vandaag uitziet. Mocht een collega ergens hulp bij nodig hebben, dan bespreken we dat meteen. Vervolgens ondersteun je onze HR Officer met de HR administratie en helpt en denkt mee in het in-, door- en uitstroom proces. Met onze HR Advisor ga je mee naar adviesafspraken met leidinggevenden om meer te leren over de dagelijkse en veelvoorkomende uitdagingen. Daarnaast werk je samen met de Head of HR aan het (strategisch) HR-beleid.

In de middag lunchen we gezellig in onze kantine, daar hangt altijd veel sfeer en leer je al je collega's kennen! Daarna geef je een introductie aan onze nieuwe medewerkers om ze warm welkom te heten en bellen we sollicitanten die gereageerd hebben op één van onze vacatures. En natuurlijk is er genoeg ruimte om te werken aan jouw studie opdrachten.


Wekelijks zit de gehele afdeling P&O bij elkaar om de belangrijkste punten te bespreken, uiteraard ben je hier ook onderdeel van.

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🌟 een HRM opleiding volgt, of een relevante opleiding, en op zoek bent naar een meewerkstage;

🚀 je opleiding leuk vindt en je staat te springen om jezelf razendsnel te ontwikkelen;

🌍 interesse hebt in het werken in een dynamische, snelgroeiende internationale organisatie;

✨ een voorliefde hebt voor sfeerverlichting;

🗣️ last but not least, je bent een taalvirtuoos! Niet alleen in het Nederlands, maar ook het Engels beheers jij.


Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀


Bij Lampenlicht bieden we jou...

  • Een wereld vol uitdaging en verantwoordelijkheid! Bij ons krijg je de kans om internationale ervaring op te doen in onze bruisende, snelgroeiende organisatie. Jij bent de ster van je eigen carrièreverhaal 🌟
  • Vrijheid, blijheid! Werk op de meest inspirerende plek voor jou - ons kantoor in Hapert, Eindhoven, Barcelona, Kraków, of gewoon gezellig vanuit je eigen knusse stekkie. Jij bepaalt waar je de magie laat gebeuren.
  • Join the party! Sluit je aan bij onze fantastische bedrijfscultuur waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder fratsen. Bij ons draait alles om open communicatie en een gezellige sfeer, waar iedereen wordt gewaardeerd voor wie ze zijn. Geen dresscode, wel een gezonde dosis plezier.
  • We've got the goodies! Als onderdeel van ons team krijg je een stagevergoeding van €400,- bruto bij een full-time stage (40 uren). Uiteraard ook een vergoeding voor je reiskosten.
  • Always be learning! Duik onbeperkt in onze online leerwereld en ontwikkel jezelf op jouw tempo. Bij ons staat groei en kennis centraal, want een groeiende jij betekent een groeiend bedrijf 📈
  • Jezelf kunnen onderdompelen in de gezelligheid van onze domibo's, genieten van onze smakelijke kwartaalontbijtjes of jezelf en je collega's uitdagen met een potje FIFA of tijdens ons epische WK tafelvoetbal toernooi. Maar dat is nog niet alles! We organiseren ook jaarlijks een spetterend personeelsfeest, onze WOW-dag, onvergetelijke teamuitjes, ontspannende lunchwandelingen én sportieve avonturen zoals padel. Bij ons is altijd wat te beleven! 🎊


Ben jij er klaar voor?

Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Britt van der Eerden (HR Officer) en Josje Geldens (HR Advisor) op onze locatie in Hapert. Een eventueel tweede gesprek voer je met Gertie Dekker (Head of HR). Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Aquisities naar aanleiding van deze vacature zijn niet gewenst.

of