Overslaan naar content

Assistent Winkelmanager | 32 - 38 uur per week

€ 2.300 per maandRetail

Functieomschrijving

Ben je commercieel ingesteld en wil je jouw leidinggevende skills laten zien binnen een klein en informeel team? Zoek dan niet langer verder, want bij lampenlicht in Eindhoven kan je dit alles combineren in de functie van Assistent winkelmanager en is jouw passie voor retail goed op zijn plek! Voor onze sfeervolle Superstore op Ekkersrijt zijn wij per direct op zoek naar een flexibele Assistant Storemanager voor minimaal 32 uur per week.


Op Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven werken wij met een supermodern winkelconcept. Als verlengstuk van onze online shop kunnen de bezoekers van deze winkel de lampen ook in het echt ervaren. Artikelen worden zeer ruimtelijk en overzichtelijk gepresenteerd en zijn bovendien dynamisch geprijsd met behulp van elektronische prijslabels. Aankopen worden de volgende dag gratis thuisbezorgd!


Wat ga je doen?

Als Assistant Storemanager vervang je bij afwezigheid de Storemanager en ben je operationeel verantwoordelijk voor verschillende taken binnen de lampenlicht winkel. Je bent aanspreekpunt voor een informeel klein team van verkoopmedewerkers en geeft hier incidenteel leiding aan. Naast de eigen verkoop- en adviestaken, zorg je voortdurend voor een gemotiveerd team, een goed georganiseerde winkel en tevreden klanten. Hierdoor zorg jij er samen met jouw team voor dat klanten een goed advies krijgen en met een WOW gevoel de deur uit gaan! Zo zorg jij met jouw ervaring en inzicht mede voor een een prettige werksfeer en een goed georganiseerde Superstore.

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 Bij voorkeur een MBO(+) opleiding op zak hebt, of iets vergelijkbaars waar je jezelf hebt laten zien;

💪 super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;

✅ enthousiast wordt van verkopen;  

👩‍🔧 je leidinggevende skills wil ontwikkelen;

🤸‍♀️ flexibel en minimaal 32 uur per week inzetbaar bent, ook in het weekend;

🗣️ in ieder geval de Nederlandse taal goed beheerst en misschien ook een woordje Engels spreekt;

🌟 het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!

Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀


Bij lampenlicht bieden jou...

  • Een wereld vol uitdaging en verantwoordelijkheid! Bij ons krijg je de kans om internationale ervaring op te doen in onze bruisende, snelgroeiende organisatie. Jij bent de ster van je eigen carrièreverhaal!
  • Join the party! Sluit je aan bij onze fantastische bedrijfscultuur waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder fratsen. Bij ons draait alles om open communicatie en een gezellige sfeer, waar iedereen wordt gewaardeerd voor wie ze zijn!
  • We've got the goodies! Als onderdeel van ons team mag je smullen van een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 heerlijke vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 vakantiedagen bij te kopen, een vitaliteitsdag, een vergoeding voor je reiskosten, een maaltijdvergoeding van €10,- op koopavonden, en een goede pensioenregeling gebaseerd op de CAO voor de Elektrotechnische Detailhandel. Wij geloven in het belonen van jouw harde werk!
  • Its not all about the money, maar je ontvangt een mooi salaris van minimaal €2.300,- bruto per maand op basis van een fulltime (38 uur) dienstverband afgestemd op jouw kennis en werkervaring. Het salaris is exclusief de toeslag voor koopavond, zondag- en feestdagen van 20 tot 50%, wat maandelijks wordt uitbetaald;
  • Shine bright like a diamond! Geniet van een hemels mooie personeelskorting op onze sfeerverlichting. Verlicht niet alleen je werk, maar ook het leven van je familie en vrienden met onze prachtige lampen!
  • Always be learning! Duik onbeperkt in onze online leerwereld en ontwikkel jezelf op jouw tempo. Bij ons staat groei en kennis centraal, want een groeiende jij betekent een groeiend bedrijf!
  • Ride in style! Kies voor duurzame mobiliteit met onze te gekke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets. Zo kom je groen en in stijl naar het werk. Aan het milieu denken was nog nooit zo cool! 🌟🚴‍♂️
  • Genieten van onze smakelijke kwartaalontbijtjes of jezelf en je collega's uitdagen met een potje Padel. Ook organiseren we ook jaarlijks een spetterend personeelsfeest, onze WOW-dag, onvergetelijke teamuitjes. Bij ons is altijd wat te beleven! 🎊


Ben jij er klaar voor?

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Kees de Ron (Storemanager) in onze winkel in Breda. Een eventueel tweede gesprek voer je met Yorick van Pruissen (Rayonmanager). Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature zijn niet gewenst.

of