Skip to content

Winkelmanager Hasselt

€ 2.375 - € 3.250 per maandRetail

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven winkelmanager die barst van de ambitie en wil jij de uitdaging aangaan om de nieuwe Superstore van lampenlicht in België een vliegende start te geven? Dan is deze job precies wat je zoekt! Voor onze nieuw te openen sfeervolle winkel aan de Genkersteenweg in Hasselt zijn wij op zoek naar een fulltime (36/38 uur) winkelmanager.


Aan de Genkersteenweg in Hasselt gaan wij werken met een supermodern winkelconcept. Als verlengstuk van onze online shop kunnen de bezoekers van deze winkel de lampen ook in het echt ervaren. Artikelen worden zeer ruimtelijk en overzichtelijk gepresenteerd en zijn bovendien dynamisch geprijsd met behulp van elektronische prijs labels. Aankopen worden de volgende dag gratis thuisbezorgd!


Wat ga je doen?

Als winkelmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze superstore vol met sfeerverlichting. 

Als echte shopmanager maak je de juiste bezettingsplanning en stuur je jouw team op een enthousiaste manier aan door het geven van duidelijke werkinstructies. Door jouw coachende en motiverende vaardigheden creëer je een prettige werksfeer en zorg je ervoor dat jouw medewerkers iedere dag met plezier hun werk kunnen doen. Hierdoor zorg jij er samen met jouw team voor dat klanten een goed advies krijgen en met een WOW gevoel de deur uit gaan. Kortom: Je zorgt met jouw ervaring en inzicht voor een goed georganiseerde winkel? Daar word jij blij van!

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • beschikt over minimaal secundair onderwijs werk- en denkniveau (BSO, TSO, ASO) en bij voorkeur een opleiding hebt afgerond richting retailmanagement;

 • een paar jaar ervaring hebt als shopmanager of leidinggevende in de detailhandel of omdat jij de ambitie hebt dit op korte termijn te gaan verwezenlijken; 

 • super betrokken bent en people management geen geheimen voor jou heeft;

 • ambitieus en gedreven bent om de gestelde KPI's te behalen;

 • in staat bent om klachten of problemen op een goede manier zelfstandig op te lossen;

 • flexibel inzetbaar bent en werken op koopavond en in het weekend niet erg vindt;

 • de Nederlandse taal goed beheerst en ook een woordje Engels spreekt;

 • het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Wij bieden jou...

 • een uitdagende zelfstandige fulltime job van 38 uur per week;
 • een leuke functie in een jonge, dynamische en internationaal groeiende onderneming met webshops in vele Europese landen en fysieke winkels in Nederland, België en Polen;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • veel zelfstandigheid en een toffe werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een uitstekende begeleiding in het inwerktraject, afgestemd op jouw ervaring;een salaris van minimaal €2.375,- bruto per maand op basis van een fulltime (38 uur) dienstverband afgestemd op jouw kennis en werkervaring met een doorgroei mogelijkheid tot maximaal € 3.225,- bruto per maand;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en zes fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.