Winkelmanager | Fulltime

Job description

Voor onze sfeervolle winkel aan de Woonboulevard in Zaandam zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Storemanager.


Wat ga je doen?

Als storemanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze outletstore. Je zorgt ervoor dat klanten een goed advies krijgen en tevreden zijn. Je maakt de bezettingsplanning en je stuurt het team op een enthousiaste manier aan. Je creëert een prettige werksfeer en je zorgt ervoor dat je medewerkers iedere dag met plezier hun werk kunnen doen. Ook zorg je samen met je team voor een aantrekkelijke presentatie van artikelen en een goed georganiseerde store. 


Requirements


Wij zoeken jou, omdat jij...

 • enige ervaring hebt als bedrijfsleider of leidinggevende in de detailhandel;

 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen weet te halen;

 • ambitieus en gedreven bent om commerciële resultaten te behalen;

 • in staat bent om klachten of problemen op een goede manier zelfstandig op te lossen;

 • flexibel inzetbaar bent tijdens koopavonden en in de weekenden en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;

 • het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Wij bieden jou...

 • een uitdagende, fulltime functie van 38 uur per week;
 • een mooie baan in een jonge, dynamische en internationaal groeiende onderneming met webshops in 11 Europese landen en fysieke winkels in Nederland en Polen;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • team- / bedrijfsuitjes en een informele werksfeer binnen een klein team;
 • een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de elektrotechnische detailhandel.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met circa 90 medewerkers. Inmiddels hebben wij 12 webshops in 11 Europese landen en vier fysieke winkels. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ. 

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht.nl is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht! 


Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken? 

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle  collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.