Verkoopmedewerker (weekend-/bijbaan)

Job description


Voor onze winkel op Meubelplein Ekkersrijt in Son zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker (12 uur per week) met een passie voor interieurdesign. Word jij onze nieuwe sfeeradviseur?


Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker adviseer je klanten tijdens het aankoopproces in de winkel. Je weet de wensen van de klant op een juiste en enthousiaste manier te vertalen naar passende artikelen. Je bent gedreven om commerciële resultaten te behalen en om eventuele klachten of problemen naar tevredenheid van de klant op te lossen. Samen met je collega's zorg je voor een aantrekkelijke en optimale presentatie van de artikelen in de winkel.

Requirements


Wij zoeken jou, omdat jij...

 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
 • klanten blij weet te maken met goede klantenservice en jouw vlotte babbel;

 • beschikt over MBO werk- en denkniveau;

 • klanten het gevoel geeft dat ze welkom zijn en altijd tevreden de deur uit laat lopen;

 • een passie hebt voor verkopen en interieurdesign helemaal jouw ding is;

 • flexibel inzetbaar bent op vrijdagavond, zaterdag en zondag.


Wij bieden jou...

 • een leuke flexibele weekend-/(bij)baan die eventueel goed te combineren is met je studie;
 • een afwisselende functie binnen een dynamische en internationaal groeiende organisatie;
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de elektrotechnische detailhandel;
 • veel zelfstandigheid, een informele werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting. 


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met circa 90 medewerkers. Inmiddels hebben wij 12 webshops in 11 Europese landen en vier fysieke winkels. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ. 

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht.nl is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht! 

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken? 

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.