Skip to content

Verkoopmedewerker Hasselt, België | 20 - 38 uur

€ 2.000 - € 2.450 per maandRetail

Functieomschrijving

Ben jij hét verkooptalent dat we zoeken en heb je affiniteit met sfeerverlichting? Ben jij klaar om je steentje bij te dragen aan het succes van de allereerste superstore van lampenlicht in België? Lees dan snel verder! Voor onze nieuw te openen winkel aan de Genkersteenweg in Hasselt (België) zijn wij op zoek naar flexibele verkoopmedewerkers voor 20 tot 38 uur per week.

Aan de Genkersteenweg in Hasselt openen wij eind mei 2023 een nieuwe store met een supermodern winkelconcept. Als verlengstuk van onze online shop kunnen de bezoekers van deze winkel de lampen ook in het echt ervaren. Artikelen worden zeer ruimtelijk en overzichtelijk gepresenteerd en zijn bovendien dynamisch geprijsd met behulp van elektronische prijs labels. Aankopen worden de volgende dag gratis thuisbezorgd.


Wat ga je doen?

Je verwelkomt bezoekers, vertelt over het winkelconcept en adviseert de klanten tijdens het aankoopproces. Je weet de wensen van de klant op een juiste en enthousiaste manier te vertalen naar passende artikelen. Je bent gedreven om commerciële resultaten te behalen en om eventuele klachten of problemen naar tevredenheid van de klant op te lossen. Samen met je collega's zorg je voor een aantrekkelijke en optimale presentatie van de artikelen in de winkel.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • minimaal beschikt over secundair onderwijs werk- en denkniveau;
 • wellicht al een eerste ervaring in de verkoop hebt opgedaan;
 • met veel goesting onze klanten verder helpt om de juiste sfeer neer te zetten bij hen thuis;
 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
 • een vlotte babbel hebt waardoor onze klanten altijd tevreden de deur uit gaan;
 • stilzitten maar moeilijk vindt en graag de handen uit de mouwen steekt;
 • flexibel inzetbaar bent, ook op zaterdag en indien nodig op zondag;

 • bij voorkeur de Nederlandse taal goed beheerst en misschien ook een woordje Engels spreekt;

 • het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Wij bieden jou...

 • een leuke flexibele fulltime of parttime job met veel zelfstandigheid en een toffe werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een mooie job in een jonge, dynamische en internationaal groeiende onderneming met fysieke winkels in Nederland, Polen en België! 
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een salaris van minimaal € 2000,- bruto per maand op basis van een fulltime (38 uur) dienstverband (vanaf 21 jaar), afgestemd op jouw kennis en werkervaring met een doorgroei mogelijkheid tot maximaal € 2450 bruto per maand;
 • iedere maand een maaltijdcheque vergoeding;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 39 webshops in 36 Europese landen en zeven fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons hoofdkantoor en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert (Nederland).

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of