Overslaan naar content

Verkoopmedewerker Eindhoven | weekend - bijbaan

Retail

Functieomschrijving

Ben jij aan het sparen voor de vakantie met je vrienden, wil je eindelijk die coole fatbike kopen of staat er iets anders op je wensenlijstje? Dan ben je vast op zoek naar een toffe bijbaan naast je school of studie! Voor onze winkel op Ekkersrijt (Son en Breugel) zijn wij op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers voor in de weekenden (gemiddeld 6 à 10 uur per week).


Op Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven werken wij met een supermodern winkelconcept. Als verlengstuk van onze online shop kunnen de bezoekers van deze winkel de lampen ook in het echt ervaren. Artikelen worden zeer ruimtelijk en overzichtelijk gepresenteerd en zijn bovendien dynamisch geprijsd met behulp van elektronische prijslabels.  Aankopen worden de volgende dag gratis thuisbezorgd. 


Wat ga je doen?

Je verwelkomt bezoekers, vertelt over het winkelconcept en adviseert de klanten tijdens het aankoopproces. Je weet de wensen van de klant op een juiste en enthousiaste manier te vertalen naar passende artikelen. Je vindt het leuk om commerciële resultaten te behalen en om eventuele klachten of problemen naar tevredenheid van de klant op te lossen. Samen met je collega's zorg je voor een sfeervolle en aantrekkelijke presentatie van de artikelen in de winkel. 

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 naast je studie of opleiding graag in de weekenden wil bijverdienen;

🤸‍♀️ beschikbaar bent in het weekend, bij voorkeur zaterdag én zondag;

💪 super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
👩‍🔧 stilzitten maar moeilijk vindt en graag de handen uit de mouwen steekt;

🗣️ in ieder geval de Nederlandse taal goed beheerst en misschien ook een woordje Engels spreekt;

🌟 het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!

Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀

What's in it for you?
Wie werkt, die verdient 💰. Dat vinden wij belangrijk, gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Naast het leuke uurloon bieden we je bij lampenlicht:

  • een sfeervolle werkplek en een toffe weekendbaan voor 6 - 12 uur per week
  • Een goed uurloon passend bij deze job en bij je leeftijd
  • Toeslagen per uur voor avonden, zon- en feestdagen tussen de 20-50%
  • Uiteraard ontvang je een vergoeding voor je reiskosten ook al kom je met de fiets
  • De juiste sfeer met lampenlicht, ook bij jou thuis 💡 Personeelskorting op onze eigen sfeerverlichting om jouw huis te verlichten
  • Onbeperkte leer- en groeimogelijkheden, bij ons staat groei en kennis centraal. Ontwikkel jezelf op jouw tempo in onze online leerwereld 📚


Ben jij er klaar voor?

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek in onze winkel in Eindhoven.  Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature zijn niet gewenst.

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Retail

of

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Retail