Skip to content

Stage Marketing | Marketplaces

Marketing

Functieomschrijving

Vind je Marketing mega interessant en ben jij op zoek naar een leerzame stage in een gezellig team? Lees dan snel verder, want voor het Marketing | Marketplaces team op ons hoofdkantoor in Hapert zijn wij vanaf september 2023 op zoek naar een enthousiaste stagiair. 


Wat ga je doen?

Als Marketing stagiair ga je meewerken om ons aanbod optimaal te presenteren. Je managed product content op marketplaces en optimaliseert in Europees verband. Je analyseert en rapporteert volgens onze gewenste structuur aan collega’s binnen team marketplaces. Het meedenken over de in te zetten promoties, campagne structuren, het sparren met agencies en het overleggen met accountmanagers van marketplaces behoort tot je werkzaamheden.

In deze rol bewaak je samen met het team marketplaces of de kpi’s behaald worden. Zo kan het zijn dat het je is opgevallen dat de orders van een marktplaats in Frankrijk niet zijn verwerkt. Je hebt in deze verantwoordelijkheid een escalerende rol. Verder zijn je werkzaamheden heel divers binnen het landschap van marktplaatsen. Je helpt mee de gebruikte tooling te optimaliseren, alsmede nieuwe oplossingen/wensen te testen en uit te denken. Analyses en data. Wij zijn er dol op! Want door te weten wat het effect was, bouwen we verder. Dit kan gaan over tooling, content aanpassingen tot aan gevoerde promoties of ingezette campagnes.

Wat bieden wij? 

Een uitdagende, meewerk stage binnen een jong en ambitieus team met specialisten, die je kunnen begeleiden en je diverse onderdelen van het Marketing vak kunnen leren. Een mogelijkheid om te leren hoe het er aan toe gaat in een (online) marketing omgeving. Kortom een ideale start voor jouw marketing carrière. 


Er is ruimte voor een  stage opdracht. waar 1 dag in de week aan gewerkt kan worden.

Mogelijke opdrachten zouden kunnen zijn:

 1. Onderzoek waarom mensen voor marktplaatsen of onze eigen website kiezen?
  1. Wat zijn de overwegingen?
  2. Welke rol speelt prijs?
  3. Welke rol speelt vertrouwen?
 2. Strategisch marketplace plan.
  1. Wat voor groei kunnen we realiseren en hoe kunnen we dit doen?
  2. Welke marktontwikkelingen kunnen we verwachten?
  3. Hoe ziet het marketplace landschap eruit in 2030?
 3. Onderzoek de houding van de consument ten opzichte van generalisten (Bol & Amazon) en specialisten (Fonq, VTwonen, Praxis)


Per direct hebben we ook meewerkstage plaatsen in het Marketing | Content & SEO en in het E-mailmarketing team. 


Vereisten

We zoeken jou, omdat jij:

 • een relevante HBO/WO opleiding volgt (bij voorkeur Commerciële Economie of Marketing) en op zoek bent naar een meewerkstage;
 • affiniteit met online marketing hebt en je alles wil leren over marketing automatiseringstools;
 • interesse hebt in SEO (content) en SEA;
 • een uitstekend ontwikkeld analytisch vermogen hebt;
 • proactief, nieuwsgierig en ondernemend bent;
 • goed geconcentreerd kan werken; 
 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift, beheers je nog andere talen dan is dat een pré.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 39 webshops in 36 Europese landen en zeven fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


Lampenlicht is een merk onderdeel van onze drijvende kracht QLF Brands, wat staat voor de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht.

Keuze gemaakt? En help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

En enthousiast? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle Stagiair! Eerst maken we telefonisch kennis en vervolgens heb je een eerste gesprek op onze locatie. Is iedereen dan nog steeds enthousiast? Welkom aan boord!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of