Skip to content

Stage Marketing | Content & SEO

Marketing

Functieomschrijving

Vind je Marketing mega interessant en ben jij op zoek naar een leerzame stage in een gezellig team? Lees dan snel verder, want voor het Marketing | Content & SEO team op ons hoofdkantoor in Hapert zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair. 


Wat ga je doen?

Als Marketing stagiair ga je meewerken op de Marketing afdeling van QLF Brands aan de webshops van Lampenlicht in Europa. Je gaat je specifiek richten op Content & SEO (Search Engine Optimization), maar daarnaast kan je ook ingezet worden voor andere marketing werkzaamheden. Je gaat veel leren over de techniek achter de websites, over content optimalisatie en linkmanagement. Al je werkzaamheden zullen zijn gericht op het verkrijgen van meer (organisch) bezoek op de webshops en op het bieden van een optimale gebruikerservaring aan alle bezoekers.


Wat bieden wij? 

Een uitdagende, meewerk stage binnen een jong en ambitieus team met specialisten, die je kunnen begeleiden en je diverse onderdelen van het Marketing vak kunnen leren. Een mogelijkheid om te leren hoe het er aan toe gaat in een (online) marketing omgeving. Kortom een ideale start voor jouw marketing carrière.


Voor de stageperiode vanaf september 2023 hebben we ook een meewerkstage plaats in het Marketing | Marketplaces team.

Als online marketplace marketeer werk je mee aan het optimaal presenteren van ons aanbod en optimaliseer je continue product content op onze marktplaatsen in Europees verband. 

Vereisten


We zoeken jou, omdat jij:

  • een relevante HBO opleiding volgt (oa Commerciële Economie, Marketing) en op zoek bent naar een meewerkstage
  • affiniteit met online marketing hebt en specifiek met content en SEO
  • een uitstekend ontwikkeld analytisch vermogen hebt
  • proactief, nieuwsgierig en ondernemend bent;
  • goed geconcentreerd kan werken 
  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Herken jij jezelf in dit profiel? 

Reageer dan op deze vacature! Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben je binnenkort onze nieuwe stagiair!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.