Skip to content

Social Advertising Specialist

Marketing

Functieomschrijving

Heb jij een sterke affiniteit met het opzetten, beheren en optimaliseren van Social Advertising campagnes en zoek je een nieuwe uitdaging? Lees snel verder! Voor verdere uitbreiding van het Traffic team op ons hoofdkantoor in Hapert (regio Eindhoven) zijn wij op zoek naar een gedreven, commerciële Social Advertising Specialist (32 tot 40 uur).


Als Social Advertising Specialist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, managen en laten groeien van alle betaalde social campagnes. Je bent dagelijks bezig met het maximaliseren van de inzet op Social Media. Je dag begint met het analyseren van lopende campagnes en je rapporteert op resultaat aan de hand van vastgestelde KPI's. Hieruit weet jij de juiste acties te formuleren die bijdragen aan verdere optimalisatie van jouw campagnes. Je beheert (grote) budgetten, want Social Advertising heeft een belangrijke rol binnen onze full-funnel marketing strategie. Daarbij ben je een belangrijke factor in het genereren van nieuwe leads als ook in het omzetten van deze leads naar Sales en draag je bij aan het verbeteren van de Customer Journey. 


Lampenlicht (QLF) is actief in 29 (internationale) markten met meerdere social kanalen. De centrale aanpak voor lokaal adverteren maakt jouw rol dynamisch en uitdagend. Maar je bent daarom ook altijd op zoek naar automatiseringsmogelijkheden om schaalbaar te kunnen adverteren. Third-party social automation tools spelen een grote rol in jouw dagelijkse werkzaamheden maak je je daarom snel eigen. Dagelijks werk je samen met een team van ruim 20 marketing specialisten die jou voorzien van de juiste data analyses en content om jouw werk goed uit te kunnen voeren. Samen stemmen jullie de verschillende online advertising kanalen perfect op elkaar af en laten deze steeds beter op elkaar aansluiten.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • minimaal HBO werk- en denkniveau hebt en bij voorkeur een commerciële marketing opleiding hebt afgerond;
 • werkervaring hebt opgedaan met social advertising kanalen (zoals Facebook, Instagram,  Pinterest, Linkedin & Tiktok);
 • affiniteit hebt met social automation tools;
 • barst van de ambitie en de termen proactief, ondernemend en zelfstandig op jouw lijf staan geschreven;
 • analytisch sterk bent en verantwoordelijkheid neemt voor budgetten en kosten;
 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift.


Wij bieden jou...

 • een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende fulltime functie met de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamische, snelgroeiende organisatie;
 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons hoofdkantoor in Hapert, Eindhoven en/of vanuit huis
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening bij Zwitserleven;
 • een volledig verzorgde thuiswerkplek met laptop van de zaak;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden
 • gezellige donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • een aantrekkelijke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets, om nog duurzamer naar je werk te komen.



Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.