Skip to content

Salesforce Developer

€ 2.500 - € 4.675 per maandICT / Development

Functieomschrijving

Ben jij een software developer in hart en nieren en ontwikkel jij niets liever dan de CRM omgeving van Salesforce? Lees dan snel verder! Ter uitbreiding en professionalisering van het ICT / DevOps team op ons hoofdkantoor in Hapert (regio Eindhoven), zijn wij op zoek naar een Salesforce Developer die het platform verder uitbouwt en ontwikkelt.


Als Salesforce Developer ontwikkel je, samen met een team van externe developers, de CRM omgeving binnen de organisatie. Je maakt hierbij gebruik van Salesforce Service Cloud, Marketing Cloud en Social Studio. Je werkt nauw samen met andere (externe) dedicated Salesforce developers om bedrijfsvraagstukken te analyseren en te vertalen naar de juiste oplossingen. Je maakt deel uit van het ICT / Devops team van lampenlicht.nl en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het Salesforce platform.  Je voert testscenario's uit en levert functies op conform de gestelde specificaties en testscenario's. Naast het ontwikkelingen van nieuwe toepassingen binnen de stack van onze Salesforce omgeving, zorg je ook voor een juiste documentatie en ondersteun je eventueel het team met andere engineering projecten. 


Thuiswerken doe je, maar je vindt het ook juist fijn om samen met jouw team te bouwen en van elkaar te leren ten behoeve van de kwaliteit van jullie werk. Je bent gepassioneerd over het toepassen van de OOP en TDD in je dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je niet alleen een geweldige developer (met kennis van Force.com, zoals Apex), maar ben je ook proactief, straightforward en durf je op je strepen te staan als iets ten koste gaat van kwaliteit.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • beschikt over HBO werk- en denkniveau en toe bent aan een nieuwe uitdaging;
 • minimaal 2 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare rol;
 • gedegen kennis van- en ervaring met Force.com (Apex, visualforce, SOQL, Lightning components);
 • ervaring hebt met Salesforce app builder of Salesforce Advanced Admin;
 • bij voorkeur in het bezit bent van een certified Salesforce Administrator;
 • vanzelfsprekend ervaring hebt met CSS, Javascript, HTML en/of SQL;
 • kennis hebt van webservice technologie (SOAP en REST);
 • bekend bent met scrum en agile projectmanagement;
 • de Engelse taal en bij voorkeur de Nederlandse taal goed beheerst;
 • super betrokken bent, het beste uit jezelf en anderen haalt en je thuis voelt binnen een klein en informeel team.

Wij bieden jou...

 • een uitdagende, complexe functie en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • de mogelijkheid om ervaring op te doen binnen een dynamische snelgroeiende E-commerce organisatie;
 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert, Eindhoven en/of vanuit huis;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en pensioenvoorziening;
 • een volledig verzorgde thuiswerkplek met laptop van de zaak;
 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • gezellige (online) donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze;
 • werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt en waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 40 webshops in 36 Europese landen en zeven fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


Lampenlicht is een merk onderdeel van onze drijvende kracht QLF Brands, wat staat voor de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht.

Keuze gemaakt? En help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

En enthousiast? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega! Eerst maken we telefonisch kennis en vervolgens heb je een eerste gesprek op onze locatie. Is iedereen na een tweede gesprek en een eventuele opdracht nog steeds enthousiast? Welkom aan boord!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.of