Purchasing Assistant (junior)

Job description


In verband met uitbreiding van het Category management/Purchasing team op ons hoofdkantoor in Hapert zijn wij op zoek naar een Purchasing Assistant (junior) voor 40 uur per week.


Wat ga je doen?

Als Purchasing Assistant ben je verantwoordelijk voor een optimale ondersteuning van het operationele inkoopproces en de administratieve verwerking, begeleiding en opvolging van de inkooporders en de bijhorende transporten. Je onderhoudt contacten met agenten in Azië en Europese leveranciers onder meer over de voortgang van de leveringen. Je behoudt het overzicht en bewaakt en controleert de voortgang van onderdelen in het inkoopproces. Je draagt bij aan de continue verbetering van werkwijzen, de optimalisatie van het inkoopproces en de beheersing van de inkoopkosten.


Requirements

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
 • oog hebt voor detail en altijd zorgvuldig werkt;
 • tijdig afwijkingen herkent en op een snelle manier tot oplossingen komt;
 • in staat bent om je werkzaamheden zelfstandig en efficiënt uit te voeren;
 • de Nederlandse én Engelse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk;
 • beschikt over MBO(+) werk- en denkniveau;
 • nèt afgestudeerd bent en met frisse energie aan de slag wil gaan in je eerste, echte job. Of misschien al enige ervaring hebt opgedaan en toe bent aan een volgende stap in je carrière;


Wij bieden jou...

 • een uitdagende, flexibele fulltime functie;
 • de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamische snelgroeiende organisatie;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels, FIFA spelen tijdens de pauze (uiteraard op 1,5 meter afstand) en werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt (voorlopig nog wel zoveel mogelijk vanuit je eigen huis).


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met circa 100 medewerkers. Inmiddels hebben wij 12 webshops in 11 Europese landen en vier fysieke winkels. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht.nl is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld