Online / Offline Marketeer

Job description

Ben jij een creatief organisatietalent en zorg jij ervoor dat alles op en top geregeld is voor onze lampenlicht winkels en voor de beurzen waaraan we deelnemen? Ligt jouw hart niet alleen bij offline marketing, maar ook bij het maken van online marketing campagnes? Solliciteer dan direct! Voor de afdeling Marketing/Content & SEO op ons hoofdkantoor in Hapert (regio Eindhoven) zijn wij op zoek naar een allround Marketing Coördinator voor 32 - 40 uur per week.


Wat ga je doen?

Jouw verantwoordelijkheden zijn veelzijdig. Zo bedenk jij de juiste creatieve online marketing campagnes voor de lampenlicht webshops. Je analyseert lopende campagnes en draagt verbetervoorstellen aan, zodat jij samen met jouw collega marketeers altijd de juiste focus houdt in de uitvoering hiervan. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor de fysieke lampenlicht winkels (op dit moment 6 winkels in Nederland, België en Polen) op het gebied van (offline) marketing. Met jouw creatieve marketing ideeën zorg je voor conversieverhogende campagnes. Je zorgt voor offline marketing materiaal met als doel een fantastische winkel presentatie en goede sales! Ook krijg jij energie van het van A tot Z organiseren van onze aanwezigheid op beurzen. Hierbij bepaal jij op welke beurzen wij onmisbaar zijn, zorg jij voor een planning, de juiste (online) campagnes, maar ook voor de daadwerkelijke inrichting van de stands. En je weet achteraf ook een kosten-baten analyse te maken, want deelname vanuit een commerciële organisatie moet wel zinvol zijn. 


Als Marketing Coördinator ben je een echte spin in het web en werk je dan ook veel samen met jouw collega’s van Marketing, Sales en de winkels om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt. Je bent het aanspreekpunt voor verschillende disciplines en jij zet taken tijdig uit naar de juiste collega. Je deinst niet terug van een combinatie rol in zowel online als offline marketing, zowel op de B2C als B2B markt. Daarnaast ben je ook ondersteunend binnen het Content & SEO team op het gebied van bijvoorbeeld Content Marketing.

Requirements

Wij zoeken jou, omdat jij…

 • beschikt over HBO werk- en denkniveau;

 • minimaal één tot twee jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie;

 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;

 • kennis hebt van en ervaring hebt met Google Analytics (GA4);

 • creatief én analytisch bent;

 • een organisatietalent bent én over commercieel inzicht beschikt;

 • creatieve en innovatieve marketingcampagnes zo uit je mouw schudt.


Wij bieden jou…

 • een uitdagende afwisselende en allround functie met flexibel in te delen werktijden;

 • de mogelijkheid deze (nieuwe) rol helemaal eigen te maken en uit te bouwen;

 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons kantoor in Hapert, Eindhoven en/of vanuit huis;

 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;

 • een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening bij Zwitserleven;

 • een volledig verzorgde thuiswerkplek met laptop van de zaak;

 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;

 • gezellige donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze;

 • werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt en waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 150 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en zes fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.
QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!

Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?
Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.