Skip to content

Online Marketeer

Marketing

Functieomschrijving

Bij Lampenlicht draait onze Online Marketing functie om actiegericht werken, het behalen van resultaten en het bouwen, analyseren en optimaliseren van marketingcampagnes. Klinkt dit als muziek in je oren en wil jij een baan waar je direct verantwoordelijk bent voor online marketingkanalen? Dan is onze Online Marketingfunctie op jouw lijf geschreven. Of je nu al jarenlange ervaring hebt in online (performance) marketing of juist aan het begin van je carrière staat, bij ons ben je aan het juiste adres. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu en wie weet maak jij binnenkort deel uit van het dynamische Marketing | Traffic team op ons hoofdkantoor in Hapert (32-40 uur). We kunnen niet wachten om je meer te vertellen over deze functie!


Wat ga je doen? 

Als Performance Marketeer ben je verantwoordelijk voor het genereren, optimaliseren en analyseren van de bezoekersstromen die via de marketingkanalen (1) Display / Retargeting (2) Affilliate marketing en (3) Prijsvergelijkers naar onze webshop komen. Dit zijn inmiddels 39 webshops door heel Europa. Voor deze kanalen ben je verantwoordelijk voor het budget, het bewaken en uitvoeren van de strategie, en het verzorgen van de juiste rapportages en evaluaties. Hierin wordt je zeker niet aan je lot overgelaten: samen met jouw team van 6 andere performance marketeers draag je bij aan het waardevolle eindproduct: “Zo veel mogelijk omzet tegen het beste rendement''.

In deze rol optimaliseer je samenwerkingen met de meest relevante affiliates en waarborg je een toenemend verkeer en omzet via bestaande accounts. Ook zorg je ervoor dat onze producten zichtbaar zijn op de beste prijsvergelijkingswebsites van Europa! Tevens werf je nieuwe affiliates en prijsvergelijkers in al onze Europese markten, analyseert deze en maakt resultaten inzichtelijk middels dashboard tooling. Je bent verantwoordelijk voor ROAS en KPI targets. Last but not least onderhoud je contact met partners, waaronder Criteo, en optimaliseer je display en retargeting campagnes. De functie biedt dus genoeg zelfstandigheid, maar ook ruimte voor initiatief, samenwerken en doorgroeien.

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 minimaal HBO werk- en denkniveau hebt en bij voorkeur een opleiding hebt afgerond in (Online) Marketing of vergelijkbaar;

🌟 een jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie, of net je studie hebt afgerond en jezelf snel wilt ontwikkelen tot marketing professional
🌍 graag voor een internationale e-commerce speler wilt werken

📈 interesse hebt in performance marketing en betaalde online campagnes beheren;

📊 een goed analytisch vermogen hebt;

✨ bij voorkeur affiniteit hebt met sfeerverlichting en inzicht hebt in de e-commerce wereld;

🗣️ Last but not least, je bent een taalvirtuoos! Niet alleen in het Nederlands, maar ook het Engels beheers jij.Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀


Bij Lampenlicht bieden we jou...

  • Een wereld vol uitdaging en verantwoordelijkheid! Bij ons krijg je de kans om internationale ervaring op te doen in onze bruisende, snelgroeiende organisatie. Jij bent de ster van je eigen carrièreverhaal!
  • Vrijheid, blijheid! Werk op de meest inspirerende plek voor jou - ons kantoor in Hapert, Eindhoven, Barcelona, Kraków, of gewoon gezellig vanuit je eigen knusse stekkie. Jij bepaalt waar je de magie laat gebeuren!
  • Join the party! Sluit je aan bij onze fantastische bedrijfscultuur waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder fratsen. Bij ons draait alles om open communicatie en een gezellige sfeer, waar iedereen wordt gewaardeerd voor wie ze zijn. Geen dresscode, wel een gezonde dosis plezier!
  • We've got the goodies! Als onderdeel van ons team mag je smullen van een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 heerlijke vakantiedagen, een vergoeding voor je reiskosten én thuiswerken, en een goede pensioenregeling. Wij geloven in het belonen van jouw harde werk!
  • Ready, set, work! Wij zorgen dat je vanuit huis de show kunt stelen met een compleet verzorgde thuiswerkplek inclusief laptop van de zaak. Optimaal comfort voor maximale productiviteit!
  • Shine bright like a diamond! Geniet van een hemels mooie personeelskorting op onze sfeerverlichting. Verlicht niet alleen je werk, maar ook het leven van je familie en vrienden met onze prachtige lampen!
  • Always be learning! Duik onbeperkt in onze online leerwereld en ontwikkel jezelf op jouw tempo. Bij ons staat groei en kennis centraal, want een groeiende jij betekent een groeiend bedrijf!
  • Ride in style! Kies voor duurzame mobiliteit met onze te gekke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets. Zo kom je groen en in stijl naar het werk. Aan het milieu denken was nog nooit zo cool! 🌟🚴‍♂️
  • Jezelf kunnen onderdompelen in de gezelligheid van onze domibo's, genieten van onze smakelijke kwartaalontbijtjes of jezelf en je collega's uitdagen met een potje FIFA of tijdens ons epische WK tafelvoetbal toernooi. Maar dat is nog niet alles! We organiseren ook jaarlijks een spetterend personeelsfeest, onze WOW-dag, onvergetelijke teamuitjes, ontspannende lunchwandelingen én sportieve avonturen zoals padel. Bij ons is altijd wat te beleven! 🎊


Heb jij het in je?

Bij ons, een internationale organisatie met meer dan 160 toppers, zit je goed. We zijn actief in 36 Europese landen met 39 webshops en zeven gezellige winkels, en we blijven groeien! Ons bruisende kantoor en warehouse, beide gevestigd op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, vormen het kloppend hart van onze webshops.


Lampenlicht, een waardevol onderdeel van QLF Brands, drijft ons vooruit. QLF Brands vertegenwoordigt de sprankelende merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ. QAZQA staat bekend om zijn eigenzinnige verlichtingsstijl. Onder dit label ontwerpen en produceren we verlichtingsartikelen die net dat tikje anders zijn. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen we vooral onze gewaardeerde B2B klanten. Lampenlicht, ons retailmerk, straalt online én offline met een standaardvoorraad van meer dan 3.000 verschillende verlichtingsitems. FittinQ neemt onze fulfillment-activiteiten voor zijn rekening, zowel in warehousing als customer services. Gezamenlijk hebben we één missie: altijd zorgen voor de juiste sfeer met lamp en licht.


Ben jij er klaar voor?

Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met John Rebel (Teamlead Traffic) en Wesley Kersten (Performance Marketeer) op onze locatie in Hapert. Een tweede gesprek voer je met twee toekomstige collega’s. Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Aquisities naar aanleiding van deze vacature zijn niet gewenst.

of