Online Marketeer | Fulltime

Job description

In verband met uitbreiding van het Marketing & E-commerce team op ons hoofdkantoor in Hapert zijn wij op zoek naar een online PPC Marketeer voor 40 uur per week.


Wat ga je doen?

In de rol van PPC (pay-per-click) marketeer ben je binnen het Traffic team verantwoordelijk voor het generen, optimaliseren en analyseren van bezoekersstromen naar onze website lampenlicht.nl alsmede naar onze 11 internationale websites. Op basis van een sterke analyse zorg jij er voor dat het online marketingbudget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet binnen de verschillende online kanalen.  Het doel is het beste uit de campagnes halen en op innovatieve manieren nieuwe features en mogelijkheden te benutten ter verbetering van de omzet. Samen met het team is het jouw missie om de Europese markt te bestormen en heel Europa kennis te laten maken met de sfeer van lamp en licht.


Requirements

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;

 • nèt afgestudeerd bent en met frisse energie aan de slag wil gaan in je eerste, echte job als junior online marketeer. Of misschien al enige ervaring hebt opgedaan en toe bent aan een volgende stap in je carrière;

 • data gedreven onze klanten helpt en onze processen verbetert;

 • HBO/WO werk en denk niveau hebt;

 • affiniteit of ervaring hebt met Google Adwords, Google Analytics en met keyword/campagne automatisering;

 • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift.

Wij bieden jou...

 • een uitdagende fulltime functie met flexibele werktijden; 

 • de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamische snelgroeiende organisatie;

 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;

 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden;

 • gezellige vrijdagmiddagborrels, FIFA spelen tijdens de pauze en werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt.

Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met circa 90 medewerkers. Inmiddels hebben wij 12 webshops in 11 Europese landen en vier fysieke winkels. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ. 

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht.nl is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht! 


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken? 

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle  collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.