Skip to content

Online marketeer

Marketing

Functieomschrijving

Heb jij doorzettingsvermogen, discipline en geduld? En weet jij dit toe te passen binnen Affiliate marketing, voor een optimaal resultaat? Wil jij onderdeel uitmaken van een informele snelgroeiende internationale speler op het gebied van sfeerverlichting? Solliciteer dan nu! Ter uitbreiding van ons Commerce | Traffic team zijn wij op zoek naar een Online marketeer / Affiliate Marketeer voor ons hoofdkantoor in Hapert (32 - 40 uur).


Wat ga je doen? 


Als Online / Affiliate Marketeer ben je verantwoordelijk voor het genereren, optimaliseren en analyseren van de bezoekersstromen die via Prijsvergelijkers en affiliates naar de lampenlicht webshops in Europa komen (29). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget, het bewaken en uitvoeren van de strategie, en het verzorgen van de juiste rapportages en evaluaties. Naast affiliates en prijsvergelijkers is de Online / Affiliate Marketeer ook verantwoordelijk voor het managen van display campagnes via Criteo retargeting. Samen met jouw team draag je bij aan het waardevolle eindproduct: “Zo veel mogelijk omzet”.


In deze rol optimaliseer je affiliates en prijsvergelijkers en waarborg je een toenemend verkeer en omzet via bestaande accounts. Tevens werf je nieuwe publishers en prijsvergelijkers in al onze Europese markten, analyseert deze en maakt resultaten inzichtelijk middels dasboard tooling. Je bent verantwoordelijk voor ROAS en KPI targets. Tevens onderhoud je contact met partners (waaronder Criteo) met betrekking tot lopende campagnes en stelt samen relevante A/B testen op. 


Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • minimaal HBO werk- en denkniveau hebt en bij voorkeur een opleiding hebt afgerond in Online Marketing of vergelijkbaar;
 • minimaal een aantal jaar ervaring hebt in een Online Marketeer functie en bij voorkeur ervaring hebt met Affiliate;
 • bij voorkeur affiniteit hebt met sfeerverlichting en inzicht hebt in de e-commerce wereld;
 • een uitstekend ontwikkeld analytisch vermogen hebt;
 • kennis hebt van relevante tools en gehanteerde geautomatiseerde systemen;
 • de Nederlandse en Engelse taal beheerst.


Wij bieden jou...

 • een uitdagende verantwoordelijke functie, met de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamische, snelgroeiende organisatie;
 • de mogelijkheid om flexibel te werken op ons hoofdkantoor in Hapert, Eindhoven en/of vanuit huis
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening bij Zwitserleven;
 • een volledig verzorgde thuiswerkplek met laptop van de zaak;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden
 • gezellige donderdagmiddagborrels, FIFA spelen of gewoon genieten van je lunch tijdens de pauze;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • een aantrekkelijke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets, om nog duurzamer naar je werk te komen.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.