Marketing Technology Specialist

Job description

Update: 01-07-2020

Ben jij gek op marketing en programmeren en zoek jij altijd naar nieuwe features die je als eerste kan testen? Wil jij een expert worden op het gebied van tracking en cookies? Dan is deze functie echt iets voor jou! Lees dan vlug verder hoe je Marketing Technology Specialist wordt bij QLF Brands.


Wat ga je doen?

Als Marketing Technology Specialist ben je verantwoordelijk voor het automatiseren van processen in onze marketing technology stack. Je adviseert welke tools het beste gebruikt kunnen worden om onze marketing campagnes te automatiseren en ondersteunt bij het implementeren hiervan, maar ook van nieuwe data integraties. Je bent continue op zoek naar verbeteringen van ons platform en test nieuwe features van oa Google, Facebook, Pinterest, CRM etc. Je werkt binnen het marketing team CX & e commerce nauw samen met onze marketing specialisten en de developers op de IT afdeling.

Requirements

Wij zoeken jou, omdat jij…

 • ervaring hebt met (geautomatiseerde) online marketing;
 • een kei bent in programmeren en kennis hebt van programmeertaal van oa. Javascript;
 • ervaring hebt met web tagging en tracking zoals Google Tag Manager;
 • beschikt over sterke communicatie skills waarmee je duidelijk technische dingen kan uitleggen aan iedereen binnen onze organisatie;
 • complexe processen goed en gemakkelijk in kaart kunt brengen;
 • weet hoe je praktische monitoring opzet van kritische applicaties;
 • het configureren/beheren van diverse (marketing)tools enorm uitdagend vindt;
 • diepgaande analyses maakt en ondersteunt ook als gaat om de performance van de diverse kanalen, attributie modelling en toekenning;


Wij bieden jou…

 • een uitdagende fulltime functie met flexibele werktijden;
 • de mogelijkheid om internationale ervaring op te doen in een dynamische snelgroeiende organisatie;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening;
 • uiteraard een aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • gezellige donderdagmiddagborrels, FIFA spelen tijdens de pauze (uiteraard op 1,5 meter afstand) en werken binnen een werkomgeving waar je energie van krijgt (voorlopig nog wel zoveel mogelijk vanuit je eigen huis).


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met circa 100 medewerkers. Inmiddels hebben wij 13 webshops in 11 Europese landen en vier fysieke winkels. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht.nl is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld