Skip to content

Head of Sales

Retail

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Sales Manager en toe aan een nieuwe stap in je carrière? Wil jij als eindverantwoordelijke voor alle fysieke lampenlicht winkels én ons B2B Sales team ambitieuze doelstellingen behalen? En ben jij de drijvende kracht achter onze Sales strategie en een stabiele leider voor onze Accountmanagers en Storemanagers? Solliciteer direct! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze fulltime Head of Sales die samen met ons de verdere groei van lampenlicht voortzet.


Wat ga je doen?

Als Head of Sales ben je eindverantwoordelijk voor de totale (internationale fysieke sales operatie. Je bent verantwoordelijk voor het resultaat van alle fysieke lampenlicht winkels en B2B Sales. Je zorgt voor een goede structuur en cultuur, want je weet dat het (fysieke) retailkanaal essentieel is voor onze merkbeleving en reputatie. Een bezoek aan onze winkels moet als een warm bad voelen voor onze klanten, waarbij ze geïnspireerd worden en goede productuitleg mogen verwachten van de winkelmedewerkers die een gedegen kennis hebben van het assortiment, zowel in collectie als op technisch gebied.

Je zorgt voor een heldere lange termijn visie en strategie voor onze internationale Sales formules, je ontwikkelt, valideert, implementeert en optimaliseert deze continue. Je handelt proactief conceptueel door middel van pilots in winkelformules, en bent continue op zoek naar verbeteringen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de (internationale) personele organisatie in samenwerking met HR. Je verzorgt planningen, blauwdrukken en stuurt daarop. Eveneens met inzichten als conversie, NPS en andere commerciële inzichten stuur je de personele organisatie aan en verbeter je deze continue. Je maakt onderdeel uit van het Leadership Team van QLF en rapporteert direct aan de CEO.


Er zijn momenteel 5 lampenlicht Outlet stores waar de retouren van onze online verkopen een tweede kans krijgen. Deze zijn gevestigd in Breda, Heerlen, Zaandam, Antwerpen en Krakow. En er is 1 Superstore op Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven, een supermodern winkelconcept als verlengstuk van onze online shop. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor twee Account Managers die zich richten op zakelijke sales.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • minimaal HBO+ werk- en denkniveau hebt en bij voorkeur een opleiding hebt afgerond richting Retail Management;
 • minimaal 5 jaar relevante leidinggevende ervaring hebt binnen de detailhandel als Retail Manager;
 • de Nederlands en Engelse taal goed beheerst;
 • je beschikt over gedegen kennis van Retail bedrijfsprocessen;
 • een duidelijke visie hebt op (internationale) winkelformules en deze weet te vertalen richting de verschillende winkels;
 • je affiniteit en bij voorkeur ervaring hebt binnen B2B sales;
 • affiniteit hebt met sfeerverlichting!
 • een bewezen people manager bent die communicatief zeer vaardig is;
 • het geen enkel probleem vindt om veel kilometers te maken;
 • van nature respect afdwingt op basis van jouw kennis en ervaring, duidelijk en transparant bent en je verantwoordelijkheid neemt.

Wij bieden jou...

 • een uitdagende, fulltime functie van 38 uur per week;
 • de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring in te zetten binnen een snelgroeiende, ambitieuze, internationale e-commerce organisatie, met webshops in vele Europese landen en fysieke winkels in Nederland, België en in Polen;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto, 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening;
 • een pensioenvoorziening conform de CAO van de elektrotechnische detailhandel;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • een aantrekkelijke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets.

Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en vier fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.
QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.