Skip to content

Head of Marketing

Marketing

Functieomschrijving

Ben jij de ondernemende strateeg waar wij naar op zoek zijn en sta jij te popelen om samen met ons te werken aan een nog betere groei van ons e-commerce bedrijf? Dan zijn we mogelijk een ideale match! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze fulltime Head of Marketing (Head of Commerce) op ons hoofdkantoor in Hapert (regio Eindhoven). Lees snel verder, wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Wat ga je doen?

Als Head of Marketing (Head of Commerce) ben je eindverantwoordelijk voor de totale Commerce operatie en de prestaties van het Commerce team van QLF Brands. Je geeft leiding aan- en begeleid de 6 Commerce teams met in totaal zo'n 20 specialisten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verdere automatisering binnen Marketing met als doel op de meest waardevolle manier de teams hun werk laten uitvoeren. Innovatie hierin is key, wat jij bedenkt bestaat niet in de markt. Je bewaakt de executie van de strategie en bent verantwoordelijk voor testen van merkbeloften, campagne management, lokalisering van Lampenlicht.nl in heel Europa, verbeteren van performance marketing, contentstrategieën en social strategie.

Je voert een gedegen strategie om de NPS structureel te verhogen, denkt mee over het loyalty programma en optimaliseert deze continue. CLV en churnrates zijn jou dan ook niet vreemd. Tevens analyseer je de customer journey en optimaliseert deze voor het creëren van de perfecte klantbeleving. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor onze brand propositie en het onderhouden van het brandbook en je ziet er op toe dat het brandbook en copybook op een juiste manier wordt nageleefd. Je maakt onderdeel uit van het Leadership Team van QLF en rapporteert direct aan de CEO.

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • minimaal HBO / WO werk- en denkniveau hebt met een diploma in een, voor de functie relevante studierichting;
 • een aantal jaar ervaring hebt in een vergelijkbare leidinggevende functie;
 • ervaring hebt met het ontwikkelen van merk-/marketing strategie;
 • goede kennis hebt  van marketing automation oplossingen en marketing tools en van de gehanteerde geautomatiseerde systemen;
 • altijd op de hoogte bent en blijft van actuele trends en ontwikkelingen op het eigen vakgebied;
 • uitstekende coachende en communicatieve vaardigheden hebt;
 • in staat bent om nieuwe technologieën snel eigen te maken;
 • analytisch sterk, zelfstandig en oplossingsgericht bent;
 • de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed beheerst.


Wij bieden jou...

 • een uitdagende, verantwoordelijke fulltime functie;
 • de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring in te zetten binnen een snelgroeiende, ambitieuze, internationale e-commerce organisatie, met webshops in vele Europese landen en fysieke winkels in Nederland, België en in Polen;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, thuiswerkvergoeding, collectieve zorgverzekering en pensioenvoorziening bij Zwitserleven;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • een aantrekkelijke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en zeven fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.
QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.