Skip to content

Assistent winkelmanager

€ 2.250 - € 2.750 per maandRetail

Functieomschrijving

Wil jij jouw leidinggevende skills laten zien binnen een gezellig en informeel team? Heb je twee rechterhanden en ben je commercieel ingesteld? Zoek dan niet langer verder, want bij lampenlicht in Antwerpen kan je dit alles combineren in de functie van Assistent winkelmanager.  Jouw passie voor retail komt hier goed van pas en geen dag is hetzelfde! Voor onze outletstore vol sfeerverlichting zijn wij per direct op zoek naar een Assistant Storemanager (32 - 38 uur).


In onze outlet winkels krijgen retour ontvangen producten van online (webshop) verkopen een tweede kans. Daarmee dragen we een steentje bij aan het milieu, want waarom vernietigen als je er iemand anders heel blij mee kan maken? 


Wat ga je doen?

Als Assistant Storemanager vervang je bij afwezigheid de Storemanager en ben je operationeel verantwoordelijk voor verschillende taken binnen de lampenlicht winkel. Je bent aanspreekpunt voor een informeel klein team van Sales- en logistiek employees en geeft hier incidenteel leiding aan. Naast de eigen verkoop- en adviestaken, zorg je voortdurend voor een gemotiveerd team, een goed georganiseerde winkel en tevreden klanten. Hierdoor zorg jij er samen met jouw team voor dat klanten een goed advies krijgen en met een WOW gevoel de deur uit gaan! Zo zorg jij met jouw ervaring en inzicht mede voor een een prettige werksfeer en een goed georganiseerde outletstore. 

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • beschikt over minimaal secundair onderwijs werk- en denkniveau (BSO, TSO, ASO) en bij voorkeur een opleiding hebt afgerond richting detailhandel;
 • enkele jaren ervaring hebt met verkoop in de detailhandel;
 • toe bent aan een volgende stap in je carrière; 

 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen weet te halen;

 • ambitieus en gedreven bent om commerciële resultaten te behalen;

 • in staat bent om klachten of problemen op een goede manier zelfstandig op te lossen;

 • flexibel inzetbaar bent ook in de weekenden en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;

 • de Nederlandse taal goed beheerst en ook een woordje Engels spreekt;

 • het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Wij bieden jou...

 • een uitdagende job met veel zelfstandigheid en een toffe werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een mooie baan in een jonge, dynamische en internationaal groeiende onderneming met fysieke winkels in Nederland, België en Polen;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een salaris van € 2.250,- bruto per maand op basis van een fulltime (38 uur) dienstverband afgestemd op jouw kennis en werkervaring met een doorgroei mogelijkheid tot maximaal € 2.750,- bruto per maand;
 • iedere maand een maaltijdcheque vergoeding;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden;
 • onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 39 webshops in 36 Europese landen en  zeven fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of