Idź do zawartości

Teamlead/Teamleider Product Content

€ 2.880 - € 4.000Product

Functieomschrijving

Wil jij samen met ons werken aan Product Content 2.0 en complete 'ownership' over de presentatie van onze producten hebben? Word onze collega in de functie van Teamlead Product Content bij Lampenlicht.nl in Hapert of Eindhoven! Je geeft o.a. leiding aan een team bestaande uit een Product Videographer, Product Photographer en een Product Content Specialist. Nieuwsgierig naar meer? Lees verder!


Wat ga je doen?

Dagelijks ben je verantwoordelijk voor de operatie en prestaties van het Product Content team. Onder andere door coaching, begeleiding en motivering van jouw team zorg je ervoor dat afdelingsdoelstellingen behaald worden. Dankzij jouw oog voor details zorg je er samen met het team voor dat onze producten optimaal worden gepresenteerd op onder andere onze website. De optimale presentatie hangt af van zowel fotografie als film, technische content en productteksten. Doordat je een goed overzicht hebt van de verschillende systemen weet je hoe je de processen het beste kan inrichten om te streven naar een "first time right" product presentatie. 

Vereisten

Je bent WOW, omdat jij...

🚀 Bij voorkeur een MBO(+) opleiding op zak hebt, in de richting van content management of iets vergelijkbaars waar je jezelf hebt laten zien;

🌟 Al een aantal jaar ervaring op gebied van leidinggeven op de teller in een vergelijkbare rol hebt, of je staat te springen om jezelf razendsnel te ontwikkelen binnen een leidinggevende rol;

💸 Commercieel ingesteld bent en precies kan zien of onze producten op de juiste manier worden gepresenteerd;

🔎 Een oog hebt voor detail en niet wegdeinst voor projectmatig werk;

✨ Een voorliefde hebt voor sfeerverlichting en de e-commerce wereld jou niet onbekend is;

🗣️ Last but not least, je bent een taalvirtuoos! Niet alleen in het Nederlands, maar ook het Engels beheers jij.


Kortom, met jou aan boord is succes verzekerd! 🚀


Bij Lampenlicht bieden we jou...

  • Een wereld vol uitdaging en verantwoordelijkheid! Bij ons krijg je de kans om internationale ervaring op te doen in onze bruisende, snelgroeiende organisatie. Jij bent de ster van je eigen carrièreverhaal!
  • Vrijheid, blijheid! Werk op de meest inspirerende plek voor jou - ons kantoor in Hapert, Eindhoven, Barcelona, Kraków, of gewoon gezellig vanuit je eigen knusse stekkie. Jij bepaalt waar je de magie laat gebeuren!
  • Join the party! Sluit je aan bij onze fantastische bedrijfscultuur waar je helemaal jezelf kunt zijn, zonder fratsen. Bij ons draait alles om open communicatie en een gezellige sfeer, waar iedereen wordt gewaardeerd voor wie ze zijn. Geen dresscode, wel een gezonde dosis plezier!
  • We've got the goodies! Als onderdeel van ons team mag je smullen van een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk aan 25 heerlijke vakantiedagen, een vergoeding voor je reiskosten én thuiswerken, en een goede pensioenregeling. Wij geloven in het belonen van jouw harde werk!
  • Ready, set, work! Wij zorgen dat je vanuit huis de show kunt stelen met een compleet verzorgde thuiswerkplek inclusief laptop van de zaak. Optimaal comfort voor maximale productiviteit!
  • Shine bright like a diamond! Geniet van een hemels mooie personeelskorting op onze sfeerverlichting. Verlicht niet alleen je werk, maar ook het leven van je familie en vrienden met onze prachtige lampen!
  • Always be learning! Duik onbeperkt in onze online leerwereld en ontwikkel jezelf op jouw tempo. Bij ons staat groei en kennis centraal, want een groeiende jij betekent een groeiend bedrijf!
  • Ride in style! Kies voor duurzame mobiliteit met onze te gekke regeling voor het leasen van een (elektrische) fiets. Zo kom je groen en in stijl naar het werk. Aan het milieu denken was nog nooit zo cool! 🌟🚴‍♂️
  • Jezelf kunnen onderdompelen in de gezelligheid van onze domibo's, genieten van onze smakelijke kwartaalontbijtjes of jezelf en je collega's uitdagen met een potje FIFA of tijdens ons epische WK tafelvoetbal toernooi. Maar dat is nog niet alles! We organiseren ook jaarlijks een spetterend personeelsfeest, onze WOW-dag, onvergetelijke teamuitjes, ontspannende lunchwandelingen én sportieve avonturen zoals padel. Bij ons is altijd wat te beleven! 🎊

Heb jij het in je?

Bij ons, een internationale organisatie met meer dan 160 toppers, zit je goed. We zijn actief in 36 Europese landen met 39 webshops en zeven gezellige winkels, en we blijven groeien! Ons bruisende kantoor en warehouse, beide gevestigd op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert, vormen het kloppend hart van onze webshops.


Lampenlicht, een waardevol onderdeel van QLF Brands, drijft ons vooruit. QLF Brands vertegenwoordigt de sprankelende merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ. QAZQA staat bekend om zijn eigenzinnige verlichtingsstijl. Onder dit label ontwerpen en produceren we verlichtingsartikelen die net dat tikje anders zijn. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen we vooral onze gewaardeerde B2B klanten. Lampenlicht, ons retailmerk, straalt online én offline met een standaardvoorraad van meer dan 3.000 verschillende verlichtingsitems. FittinQ neemt onze fulfillment-activiteiten voor zijn rekening, zowel in warehousing als customer services. Gezamenlijk hebben we één missie: altijd zorgen voor de juiste sfeer met lamp en licht.


Ben jij er klaar voor?

Ga je met ons de uitdaging aan om 100% sfeer te brengen in heel Europa? Enthousiast geworden? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie en CV, en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons waardevolle team!


We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een eerste gesprek met Sandra van den Berg (Head of Product) en Gertie Dekker (Head of HR) op onze locatie in Hapert. Een tweede gesprek voer je met twee toekomstige collega’s. Als de energie van beide kanten spat, heten we je van harte welkom aan boord! 🎈


Aquisities naar aanleiding van deze vacature zijn niet gewenst.

of