Idź do zawartości

Stage | Marketing | E-mailmarketing

Marketing

Functieomschrijving

Persoonlijk communiceren met honderdduizenden klanten en fans? Ja, dat lees je goed. Als E-mailmarketeer bereik je jouw doelgroepen via het meest waardevolle kanaal: de inbox. Lijkt je dat wat? Mooi! Want voor het e-mailteam op ons kantoor in Hapert zoeken wij per direct een enthousiaste stagiair.


Wat ga je doen?

Als Marketing stagiair e-mailmarketing werk je aan de e-mailcampagnes van lampenlicht in heel Europa. Je richt je met name op de verbetering van onze wekelijkse nieuwsbrieven. De mogelijkheden zijn eindeloos: Ga je op zoek naar scherpere segmentatie? Of verwacht je meer resultaat met een creatieve gepersonaliseerde invulling van de nieuwsbrief? Samen met de copywriters, de designer en de CRM marketeer haal jij het maximale uit iedere mailing. Nadat je je campagne hebt geactiveerd, open je het verkoopdashboard. Heeft er al iemand iets besteld?

Je leert in deze stage veel over de toekomst van marketing: Datagedreven, gepersonaliseerde communicatie met klanten die met plezier lezen wat je hebt te melden.


Wat bieden wij? 

Een uitdagende meewerkstage binnen een jong en ambitieus team met specialisten, die je kunnen begeleiden en je diverse onderdelen van het Marketing vak kunnen leren. Een mogelijkheid om te leren hoe het eraan toe gaat in een bruisende en dynamische marketingomgeving. Kortom een ideale start voor jouw marketing carrière.

Vereisten

We zoeken jou, omdat jij:

  • een relevante HBO opleiding volgt (o.a. Marketing(management); Communicatie) en op zoek bent naar een meewerkstage;

  • affiniteit hebt met online marketing en e-mail;

  • een uitstekend ontwikkeld analytisch vermogen hebt;

  • Ondernemend, commercieel en nieuwsgierig bent;

  • goed geconcentreerd kan werken;

  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 39 webshops in 36 Europese landen en zeven fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


Lampenlicht is een merk onderdeel van onze drijvende kracht QLF Brands, wat staat voor de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht.

Keuze gemaakt? En help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

En enthousiast? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle Stagiair! Eerst maken we telefonisch kennis en vervolgens heb je een eerste gesprek op onze locatie. Is iedereen dan nog steeds enthousiast? Welkom aan boord!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of