Laten we het eens hebben over ons

- Ons betekent wij en jij -


Samen zorgen we voor een romantische filmavond, gemoedelijk etentje of een ontspannen zondagochtend. Lampenlicht is het geheim achter mooie momenten nóg mooier maken. Wij faciliteren, adviseren en inspireren op het gebied van verlichting. Onze missie is dan ook: "Altijd de juiste sfeer met lamp en licht!".


Wij groeien snel. Inmiddels hebben wij 12 webshops in 11 Europese landen. Met zo'n 90 medewerkers is ons team bijna verdubbeld in de afgelopen jaren. Eind mei 2017 is ons gloednieuwe kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert opgeleverd. Wat een fantastische werkomgeving! Ook hebben wij outletstores in Breda, Zaandam en Krakau en een winkel volgens het omnichannel concept in Eindhoven (Ekkersrijt). Tevens hebben we customer services in Krefeld, Londen, Barcelona en Krakau. Onze BHAG (Big Heary Audacious Goal)? 100% sfeerdekking in Europa, waarbij in 2035 iedereen in Europa in aanraking komt met onze sfeerverlichting. 


Hoe wij dit gaan bereiken? Door een content en data gedreven geoptimaliseerde klantreis naar betaalbare sfeerverlichting, waarin de klant geïnspireerd en geholpen wordt om snel en eenvoudig zelf de juiste sfeer te vinden. Dit doen wij door onze 5 succes pijlers: Cultuur, Collectie, Content, Data en Fulfilment. Deze pijlers brengen focus aan in onze groei en staan voor wat wij als organisatie belangrijk vinden.

Lampenlicht & Jij

- Jij staat in de spotlight -


Het is misschien cliché, maar zonder onze medewerkers, kunnen wij niet doen wat we elke dag doen. Steeds weer zijn er nieuwe uitdagingen, die met elkaar worden aangegaan. De dag begint met een 'daily stand-up' en daarna; snel aan de slag! Er wordt hard gewerkt, maar ook met plezier. Persoonlijke groei en ontwikkeling juichen wij toe! Maar, je bent er wel zelf verantwoordelijk voor. Wij staan open voor je wensen en ambities. Door middel van ontwikkel- en beoordelingsgesprekken sturen wij op het behalen van resultaten en persoonlijke doelen. Van onze inspirerende werkomgeving krijgen wij energie en hierdoor kunnen wij het beste uit onszelf halen. In ons moderne lunchcafé eten, kletsen en lachen we samen. En eens in de maand, dan liggen de biertjes koud en drinken we er eentje op!


onze kernwaarden

- wij ondernemen waardevol -

1. WIJ

Wij werken samen, delen onze kennis en helpen elkaar. Wij hebben plezier met elkaar. Wij zijn open, eerlijk en flexibel naar elkaar toe. Wij kunnen elkaar vertrouwen en hebben respect voor elkaar. Wij zijn WIJ!


2. ONDERNEMEN

Wij zijn actief en hebben durf. Wij beginnen, pakken door en maken af. Wij doen en blijven groeien. Wij ONDERNEMEN!


3. WAARDEVOL

Wij zijn klantgericht en overtreffen verwachtingen. Wij nemen verantwoordelijkheid en denken in oplossingen. Wij zijn allemaal belangrijk en maken onszelf nuttig. Wij dragen bij aan de winst. Wij zijn WAARDEVOL!


De ideale match

- Onze benefits -

 • Internationale organisatie
 • Vers fruit voor iedereen
 • Aantrekkelijke personeelskorting
 • Ambitieuze collega's
 • Heerlijke koffie en thee
 • Inspirerende werkplekken
 • Gezellige vrijdagmiddag-borrels
 • Flexibele werktijden
 • Uitdagende ontwikkelmogelijkheden

QLF BRANDS

- For and on behalf of -

QLF Brands is een snelgroeiende organisatie en de drijvende kracht achter de merken Qazqa, Lampenlicht en FittinQ.

 • Qazqa is ons 'tikkie' eigenwijze interieurmerk. Ons productbrand waaronder wij zowel verlichting- als interieurartikelen ontwerpen en produceren. Via onze een eigen webshop www.qazqa.com bedienen wij voornamelijk B2B klanten.
 • Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online verkoop van verlichtingsartikelen. De standaard voorraad bestaat uit ruim 3.000 verschillende verlichtingsartikelen.
 • FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services.

Nieuws

- Waar zijn we trots op -

Lampenlicht: in vier jaar tijd naar 55 miljoen euro omzet

Januari, 2019

Op 29 januari is onderstaand artikel gepubliceerd door Salesforce. Dit bevestigt wederom onze sterke groei en de belangrijke rol die marketing, business intelligence en IT hierin hebben. Lampenlicht blijft zich ontwikkelen en jij kunt hier deel van uitmaken!

https://www.emerce.nl/intervie...

Juni, 2019


14 juni j.l. was de dag: onze WOW-dag. Deze dag stond in het teken van onze missie, strategie, ons doel en onze kernwaarden. Maar ook van samenzijn, teambuilding en plezier maken. De dag begon met een presentatie van onze CEO, gevolgd door 'multi-goeroe, kenniskliko, trainer, spreker en auteur' Remco Claassen. Vervolgens heeft heel het bedrijf zich enorm ingezet voor het goede doel tijdens ons tennistoernooi, waarbij het winnende team sfeer mag leveren bij een stichting voor ouderen in Barcelona. De dag hebben we gezamenlijk afgesloten met een heerlijke BBQ. 


Wat een positieve energie heeft dit opgeleverd, in een woord WOW! 

Lampenlicht.nl in de media

Heb jij ons al gespot?

Werken bij Lamp en Licht in beeld

Een geweldige plek om te werken

Wat zeggen onze medewerkers over ons?

Een geweldige plek om te werken

Locaties

- Hier kun je ons vinden -

lampenlicht.nl

Ekkersrijt 4011
5692 DB Son en Breugel

HQ QLF Brands

Smaragdweg 52
5527 LB Hapert

lampenundleuchten.de

Uerdinger Str. 125
47799 Krefeld

lampandlight.co.uk

26-28 Hammersmith Grove
London W6 7BA

lamparayluz.es

Gran Via de les Corts Catalanes 583
08011 Barcelona

Qazqa Asia

Seaview Commercial Building
21-24 Connaught Road West
Hong Kong

Qazqa Asia

DeenDayal Nagar,
Moradabad 244001 U.P , India

lampenlicht.nl

Kruisvoort 44
4814 RZ Breda

lampyiswiatlo.pl

Zakopiańska 85-87
30-418 Kraków

lampenlicht.nl

Pieter Ghijsenlaan 16B
1506 PV Zaandam

"Geweldig team met passie voor het bedrijf!"

PPC Marketeer
QLF Brands B.V.