Verkoopmedewerker | Parttime 24 - 32 uur

Omschrijving

Wat is er leuker dan de artikelen verkopen die jij eerst zelf hebt uitgepakt en op jouw eigen wijze hebt mogen stylen in de winkel? Klinkt dit jou als muziek in de oren? Reageer dan meteen want dan ben je bij lampenlicht.nl aan het juiste adres.

We zijn namelijk op zoek naar een flexibele verkoopmedewerker voor 24 - 32 uur per week voor onze outletstore op de Woonboulevard XXL in Breda.


Laat ons je skills zien!

In onze outletstore verkopen wij retour ontvangen producten van online verkopen, samples en modellen uit onze fotostudio. Samen met je collega’s verwerk je de ingekomen goederen en zorg je voor een aantrekkelijke en optimale presentatie van de artikelen in de winkel.

Oké het draait niet allemaal om de sales.  Maar jij  weet de wensen van de klanten op een juiste en enthousiaste manier te vertalen naar passende artikelen en je deinst er niet voor terug om klanten te adviseren tijdens het aankoopproces in de winkel. 

Je bent gedreven om commerciële resultaten te behalen en om eventuele klachten of problemen naar tevredenheid van de klant op te lossen. Je weet hoe je met een kassa om moet gaan en je beschikt over de basiskennis van computervaardigheid. Je bent niet vies om je handen uit de mouwen te steken en een lamp te vervangen en monteren.


Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen haalt;
 • van de handen uit de mouwen steken houdt en stil zitten maar moeilijk vindt;
 • klanten blij weet te maken met goede klantenservice en jouw vlotte babbel;

 • klanten het gevoel geeft dat ze welkom zijn en altijd tevreden de deur uit laat lopen;

 • beschikt over MBO werk- en denkniveau;

 • flexibel inzetbaar bent op donderdagavond, zaterdag en/of zondag.


Wij bieden jou...

 • een leuke flexibele partime baan;
 • een afwisselende functie binnen een dynamische en internationaal groeiende organisatie;
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO van de elektrotechnische detailhandel;
 • veel zelfstandigheid, een informele werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting. 


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met circa 100 medewerkers. Inmiddels hebben wij 12 webshops in 11 Europese landen en vier fysieke winkels. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht.nl is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.