Open sollicitatie

Omschrijving

QLF Brands is een snelgroeiende organisatie en de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ. 11 jaar geleden zijn we gestart met het online verkopen van verlichting via lampenlicht.nl. Inmiddels zijn wij actief in 11 Europese landen. We richten ons op sfeerverlichting, waarbij we onze klanten faciliteren en inspireren terwijl ze bezig zijn met interieur. Lampenlicht heeft inmiddels vier fysieke winkels, twee outlets in Breda en Zaandam, een winkel in Eindhoven en een winkel in Krakau (Polen). Met QAZQA hebben we een B2B strategie waarbij klanten - via een eigen portal - online bestellen voor hun projecten of via account management ontzorgd worden. Bij FittinQ hebben wij alle fulfilment activiteiten ondergebracht, zowel op het gebied van warehousing als customer service. 

 

 

 

Ben jij geïnteresseerd in een functie binnen ons bedrijf? Stuur hier je cv, motivatie en een duidelijke omschrijving naar wat voor functie je zoekt en wellicht hebben wij de juiste uitdaging voor jou!

Vereisten

Wij zoeken jou, omdat jij...

  • de beste wil zijn in wat je doet en bereid bent om nèt dat stapje meer te zetten;
  • je een passie hebt voor verlichting en graag alles wil weten over onze producten;
  • je een steentje wil bijdragen aan een snelgroeiende internationale organisatie;
  • je Nederlands spreekt, aangezien dit de voertaal is binnen het bedrijf.

 

Wij mogen in verband met de AVG-wet gegevens niet langer bewaren dan 4 weken. Wil je benaderbaar zijn voor eventuele toekomstige vacatures gericht op jouw profiel, dan hebben wij hier expliciet toestemming voor nodig. Je kunt dit aangeven in jouw motivatie. Wij zullen jouw gegevens uiterlijk 1 jaar bewaren.