Saltar al contenido

Assistent Teamleider Magazijn

€ 2.400 - € 3.000 per maandLogistics

Functieomschrijving

Wil jij een volgende stap zetten in je logistieke carrière als assistent teamleider en werken in een moderne, dynamische en informele e-commerce organisatie? Als assistent teamleider magazijn ben jij de rechterhand van de teamleiders in ons geautomatiseerde magazijn in Hapert (vlakbij Eindhoven). Klinkt dit als iets voor jou? Wacht niet langer en reageer! 


Wat ga je doen?

Als Assistant Teamlead ben jij het aanspreekpunt bij afwezigheid van de teamlead warehouse. Je bent proactief, mee-werkend en mede verantwoordelijk voor de coördinatie, controle en begeleiding van de werkzaamheden binnen het aangewezen team in ons geautomatiseerde warehouse van ruim 8000m2. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de teamleiders van het Warehouse. Je ontleedt vragen en problemen en lost deze effectief en efficiënt op. Je controleert goederenstromen, onderzoekt deze en voert verbeteringen door samen met de teamleiders. Tevens ben je (mede)verantwoordelijk voor de kwaliteit en de prestaties op de magazijnprocessen: picken, verpakken, verzenden, aanvullen, retouren en garanties.


In deze functie ondersteun je op jouw effectieve manier de Teamlead Warehouse op zowel operationeel, administratief als coachend gebied. Je draagt zorg voor een soepele voortgang van de shifts waarin orders tijdig zijn verwerkt, errors tijdig worden opgelost en vrachtwagens tijdig worden geladen of gelost. Samen met jouw collega's, teamleiders en supervisors zorg je ervoor dat aan het eind van iedere dag het warehouse wederom succesvol heeft gedraaid en dat de vastgestelde KPI's samen met jouw team worden behaald.


Je werkt afwisselend in dagdienst en avonddienst maar ben jij geen ochtendmens of wil je 's morgens de kinderen naar school brengen? Geen probleem! Deze functie is in te delen in de avondshift van 14.30 tot 23.30, of in het weekend. Op onze avond- en weekenduren zijn uiteraard toeslagen van toepassing.

Vereisten

Wij zoeken wij jou, omdat jij...

 • beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en je hebt enige ervaring in de logistiek;
 • graag een volgende stap zet als meewerkend assistent richting een leidinggevende rol;
 • ervaring hebt in het werken met WMS (bij voorkeur Istia);
 • van aanpakken weet, initiatief neemt en een proactieve houding hebt;
 • stressbestendig bent en altijd het overzicht kan bewaren;
 • beschikt over eigen vervoer naar Hapert;
 • je flexibel opstelt wanneer je nodig bent in de avond of in het weekend;
 • een goede beheersing hebt van de Engelse taal. Als je ook Nederlands of Pools spreekt is dat een pré.


Wij bieden jou...

 • Een afwisselende, actieve functie met uitzicht op een vast contract;
 • Mogelijkheid om ervaring op te doen in een dynamisch snelgroeiende internationale organisatie;
 • Werken binnen een modern magazijn met geautomatiseerde processen;
 • Een supergezellig team om je heen met leuke borrels en pauzes. Maak jij jouw collega's in met FIFA?;
 • Een salaris tussen de € 2.400,- en € 3.000,- per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Door de toeslagen op avond- en weekenduren (van 25% tot 50%) kan je bruto salaris wel oplopen tot € 3.350,-;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenvoorziening;
 • Aantrekkelijke personeelskorting op onze gave lampen;
 • Onbeperkt toegang tot ons online leerplatform, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen;
 • Een aantrekkelijke lease regeling voor een (elektrische) fiets, om duurzamer naar je werk te komen.


Werktijden zijn als volgt (voorkeuren bespreekbaar):

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 16:00 uur of van 14:30 - 23:30 uur.

Zaterdag van 08:00 - 17:00 uur (van september tot april).

Zondag van 12:30 - 21:30 uur of 14:30 - 23:30 uur.

Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 39 webshops in 36 Europese landen en zeven fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.


Lampenlicht is een merk onderdeel van onze drijvende kracht QLF Brands, wat staat voor de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ.

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht.

Keuze gemaakt? En help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

En enthousiast? Laat van je horen! Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega! Eerst maken we telefonisch kennis en vervolgens heb je een eerste gesprek op onze locatie. Is iedereen na een tweede gesprek en een eventuele opdracht nog steeds enthousiast? Welkom aan boord!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.of