Magazijnmedewerker Inbound | Parttime

Job description

Ben jij op zoek naar een actieve parttime baan (20-25 uur)? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de gehele inkomende goederenstroom van ons magazijn? Wij zoeken een magazijnmedewerker inbound om ons team in Hapert te versterken!

 

Wat ga je doen?

Als magazijnmedewerker inbound ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en op correcte wijze verwerken van alle inkomende goederen. Het is belangrijk dat je goed kan samenwerken en van aanpakken houdt. Je belangrijkste taken zijn het uitpakken, controleren en sorteren van onze retouren en deze verwerken in ons SAP systeem. Daarnaast worden de retouren gestapeld op pallets en verzendklaar gemaakt voor onze outlet stores in Nederland en Polen. Eventueel komen er op termijn werkzaamheden bij zoals het lossen van inkomende goederen en het tellen van de voorraad.

Requirements

Wij zoeken wij jou, omdat jij...

 • beschikt over minimaal LBO of MBO werk- en denkniveau;

 • zorgvuldig werkt en een actieve houding hebt;

 • van aanpakken weet en bereid bent om nèt dat stapje meer te zetten;

 • voldoende beheersing van de Nederlandse taal hebt om documenten en systemen te kunnen begrijpen;

 • inzetbaar bent op doordeweekse dagen tussen 8:00 en 13:00 uur (werktijden zijn bespreekbaar).

 

Wij bieden jou...

 • een afwisselende parttime baan van 20 - 25 uur die goed te combineren is met bijvoorbeeld naar school gaande kinderen;

 • reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 km (enkele reis) naar je werk reist;

 • de mogelijkheid om te werken binnen een modern magazijn met geautomatiseerde processen;

 • een informele, Brabantse no-nonsense en open bedrijfscultuur;

 • een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder onze pensioenvoorziening;

 • gezellige vrijdagmiddagborrels, FIFA spelen tijdens de pauze en werken binnen een dynamische werkomgeving waar je energie van krijgt.


 

Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met circa 90 medewerkers. Inmiddels hebben wij 13 webshops in 11 Europese landen en vier fysieke winkels. Deze beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

QLF Brands is de drijvende kracht achter de merken QAZQA, Lampenlicht en FittinQ. 

QAZQA is ons ‘tikkie’ eigenwijze verlichtingsmerk. Ons product brand waaronder wij verlichtingsartikelen ontwerpen en produceren. Via onze eigen QAZQA webshop bedienen wij voornamelijk B2B klanten. Lampenlicht.nl is ons retailbrand en staat voor de online en offline verkoop van verlichting met een standaard voorraad van ruim 3.000 verschillende artikelen. FittinQ is het e-commerce platform en verzorgt al onze fulfilment-activiteiten, zowel op het gebied van warehousing als op het gebied van customer services. Samen hebben wij dezelfde missie, namelijk altijd de juiste sfeer met lamp en licht! 

 

Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken? 

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.