Assistent winkelmanager | Eindhoven

Job description

Ben je commercieel ingesteld en wil je jouw leidinggevende skills laten zien binnen een klein en informeel team? Zoek dan niet langer verder, want bij lampenlicht in Eindhoven kan je dit alles combineren in de functie van Assistent winkelmanager.  Jouw passie voor retail is hier goed op zijn plek en geen dag is hetzelfde! Voor onze sfeervolle Superstore op Ekkersrijt zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Assistant Storemanager (38 uur).


Op Meubelplein Ekkersrijt in Eindhoven werken wij met een supermodern winkelconcept. Als verlengstuk van onze online shop kunnen de bezoekers van deze winkel de lampen ook in het echt ervaren. Artikelen worden zeer ruimtelijk en overzichtelijk gepresenteerd en zijn bovendien dynamisch geprijsd met behulp van elektronische prijslabels. Aankopen worden de volgende dag gratis thuisbezorgd!


Wat ga je doen?

Als Assistant Storemanager vervang je bij afwezigheid de Storemanager en ben je operationeel verantwoordelijk voor verschillende taken binnen de lampenlicht winkel. Je bent aanspreekpunt voor een informeel klein team van Sales Employees en geeft hier incidenteel leiding aan. Naast de eigen verkoop- en adviestaken, zorg je voortdurend voor een gemotiveerd team, een goed georganiseerde winkel en tevreden klanten. Hierdoor zorg jij er samen met jouw team voor dat klanten een goed advies krijgen en met een WOW gevoel de deur uit gaan! Zo zorg jij met jouw ervaring en inzicht mede voor een een prettige werksfeer en een goed georganiseerde Superstore. 


Mocht je beschikken over de ambitie en de juiste werkervaring, dan is er de mogelijkheid om op korte termijn door te groeien naar de functie van Storemanager.

Requirements

Wij zoeken jou, omdat jij...

 • enkele jaren ervaring hebt met verkoop in de detailhandel;

 • toe bent aan een volgende stap in je carrière; 

 • super betrokken bent en het beste uit jezelf en anderen weet te halen;

 • ambitieus en gedreven bent om commerciële resultaten te behalen;

 • in staat bent om klachten of problemen op een goede manier zelfstandig op te lossen;

 • flexibel inzetbaar bent tijdens koopavonden en in de weekenden en geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;

 • de Nederlandse taal goed beheerst en ook een woordje Engels spreekt;

 • het een uitdaging vindt om mee te werken aan onze missie, altijd de juiste sfeer met lamp en licht!


Wij bieden jou...

 • een uitdagende fulltime functie met veel zelfstandigheid en een toffe werksfeer binnen een gezellig klein team;
 • een mooie baan in een jonge, dynamische en internationaal groeiende onderneming met fysieke winkels in Nederland, België en Polen;
 • een informele, no-nonsense en open bedrijfscultuur;
 • een uitstekende begeleiding in het inwerktraject, afgestemd op jouw ervaring;
 • een salaris van minimaal €1.990,- bruto per maand op basis van een fulltime (38 uur) dienstverband afgestemd op jouw kennis en werkervaring met een doorgroei mogelijkheid tot maximaal € 2.521,75 bruto per maand;
 • toeslag op avond, zondag- en feestdagen van 20 tot 50%, wat maandelijks wordt uitbetaald;
 • een reiskostenvergoeding vanaf 10 km tot maximaal 40 km enkele reis (over de hele woon-werk afstand);
 • een maaltijdvergoeding tot €10,- op koopavonden;
 • een pensioenvoorziening conform de CAO van de elektrotechnische detailhandel;
 • uiteraard een zeer aantrekkelijke personeelskorting op onze sfeerverlichting, voor jou én je familie en vrienden.


Pas jij bij ons?

Wij zijn een snelgroeiende internationale organisatie met ruim 160 medewerkers. Wij hebben 31 webshops in 25 Europese landen en  zes fysieke winkels en we breiden steeds verder uit! De webshops beheren wij vanuit ons kantoorpand en warehouse op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert.

Lampenlicht is er voor de sfeermakers! Lampen maken de inrichting compleet. Verlichting vervult niet alleen een functionele behoefte, maar draagt ook bij aan de sfeer in huis. Dat kan binnen elke stijl zijn, voor ieder persoonlijk. Onze medewerkers zijn als geen ander in staat om in een korte tijd de droominrichting van onze klanten te achterhalen en hierop in te spelen. Van onze medewerkers wordt verwacht dat ze de klant kunnen verrassen en zich in de klant kunnen verplaatsen. Een klant vindt in onze medewerker iemand die precies weet wat nodig is om een gewenste sfeer te realiseren. Iemand die sfeeradvies kan geven, gebruik makend van onze gevarieerde collectie, presentaties en mogelijkheden van onze moderne winkels en onze online omgeving.


Help jij mee ons ultieme doel: 100% sfeerdekking in Europa te bereiken?

Stuur ons je motivatie met CV en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe waardevolle collega!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.